12.09.2011. / 11:12

Autor: Totalsport

Ruska Premierliga: Anži slavio, Eto'o zabio

Ovom pobjedom Anži se probio na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice sa svega šest bodova manje od vodećeg dvojca CSKA i Zenita, sedam kola prije kraja sezone

Samuel Eto'o Samuel Eto'o Najskuplje plaćeni nogometaš svijeta Samuel Eto'o zabio je svoj drugi pogodak, u isto toliko nastupa, te pomogao Anžiju da upiše 2-1 pobjedu protiv Volge u 23. kolu ruske Premierlige.

Debi pred domaćim navijačima nije počeo najbolje za Eto'oa. Igrač Volge Plesan doveo je goste u vodstvo nakon svega četiri minute igre. Međutim, domaćin se brzo oporavio, a Kamerunac je pokazao zašto su ga toliko platili kada je u 17. poravnao rezultat na 1-1. Rezultat se do poluvremena nije mjenjao, a u nastavku je gol odluke pao u 59. minuti kada je Šulenin poslao loptu u vlastitu mrežu, te tako omogućio pobjednički debi Eto'ou.

Ovom pobjedom Anži se probio na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice sa svega šest bodova manje od vodećeg dvojca CSKA i Zenita, sedam kola prije kraja sezone.

Ruska Premierliga, 23. kolo, rezultati:

Anži - Volga 2-1 (Eto'o 17, Šulenin 59-ag / Plesan 4)

Redoslijed: 1. Zenit 46, 2. CSKA 46, 3. Dinamo M 44, 4. Anži 40, 5. Spartak Moskva 39

Vezane vijesti

Eduardo dva puta asistirao u pobjedi Šahtara

Eduardo dva puta asistirao u pobjedi Šahtara

Ukrajinski prvak Šahtar iz Donjecka odigrao je u utorak prijateljsku utakmicu protiv Ruskog Anžija, te slavio s 3-1. Kod prva dva pogotka Ukrajinaca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika