12.09.2011. / 11:32

Autor: Totalsport

Yohan Blake ponovio Zürich, postavio novi rekord staze u Berlinu

- Bilo je nekoliko odličnih stometraša i nije bilo nimalo lako pobijediti. Morao sam se natjerati da trčim najbrže što mogu - rekao je Blake nakon utrke

Yohan BlakeYohan BlakeSvjetski atletski prvak na 100 metara, Jamajčanin Yohan Blake, izjednačio je svoj osobni rekord na mitingu u Berlinu kada je otrčao stazu u vremenu 9.82.

Blake je identično vrijeme postavio i prošloga četvrtka na utrci u švicarskom Zürichu kada je uvjerljivo pobijedio baš kao i ovaj put. Jamajčanin je slavio ispred Kima Collinsa iz St. Kittsa i Nevisa koji je 100 metara istrčao u vremenu 10.01 na berlinskom olimpijskom stadionu.

- Upravo zato me zovu zvijer. Bilo je nekoliko odličnih stometraša i nije bilo nimalo lako pobijediti. Morao sam se natjerati da trčim najbrže što mogu. Predivan je osjećaj pobijediti na ovom stadionu. Život mi se promijenio od osvajanja naslova prvaka svijeta - rekao je Blake nakon utrke.

Jamajčanin je postao svjetski prvak ranije ovog mjeseca nakon što je njegov sunardonjak i svjetski rekorder Usaine Bolt diskvalificiran zbog preranog starta. Blake je ujedno postavio i novi rekord staze koji su prije njega držali Maurice Greene i Asafa Powell s vremenom 9.86.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika