12.09.2011. / 12:35

Autor: Totalsport

Preminuo jedini preživjeli hokejaš iz Jaroslavla

Aleksandr Galimov preminuo je od posljedica opeklina koje su prekrivale oko 90 posto njegovog tijela, izvjestila je moskovska bolnica Višnijevski

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaJedini preživjeli hokejaš ruske momčadi Lokomotiva iz Jaroslavla, čiji se avion srušio nedugo nakon polijetanja za Minsk gdje su trebali krenuti u novu KHL sezonu, preminuo je od posljedica zadobivenih ozljeda u moskovskoj bolnici.

Aleksandr Galimov preminuo je od posljedica opeklina koje su prekrivale oko 90 posto njegovog tijela, izvjestila je moskovska bolnica Višnijevski. U avionskoj nesreći smrtno su stradale 44 osobe od kojih je 37 bilo iz hokejaškog kluba. Još je samo jedna osoba, član posade, preživjela i ona se trenutno nalazi na odjelu intenzivene njege.

Galimov je, za razliku od većine ostalih igrača, bio produkt iz domaćeg pogona, rođen u Jaroslavlu. Smrt svih igrača, kao i trenera, stručnog stožera i članova posade, i dalje se oplakuje diljem cijeloga svijeta.

Vezane vijesti

Pet mrtvih u sudaru dvaju zrakoplova u Kanadi

Pet mrtvih u sudaru dvaju zrakoplova u Kanadi

Dva privatna zrakoplova sudarila su se u nedjelju iznad kanadske pokrajine Saskatchewana, pri čemu je poginulo svih pet osoba u objema letjelicama,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika