12.09.2011. / 11:46

Autor: Totalsport

Barcelona bez Sancheza osam tjedana

"Ispitivanja su potvrdila da je Sanchez zaradio puknuće femoralnog bicepsa u desnoj nozi" priopćili su iz Barcelonine liječničke službe

Alexis SanchezAlexis SanchezNajmanje bi 13 nadolazećih utakmica aktualnih europskih i španjolskih prvaka, nogometaša Barcelone, trebao propustiti 22-godišnji Čileanac Alexis Sanchez.

Ozlijedilo se ovoljetno pojačanje Katalonaca iz Udinesea tijekom prvog poluvremena Barçina subotnjeg gostovanja u San Sebastianu. Nezgodno se Čileanac dočekao na noge nakon klizećeg starta suparničkog nogometaša u 31. minuti, te je morao napustiti igru pri 2-0 vodstvu Guardioline momčadi. Na kraju je završilo 2-2.

"Ispitivanja su potvrdila da je Sanchez zaradio puknuće femoralnog bicepsa u desnoj nozi. Bit će izvan pogona otprilike osam tjedana. Očekujemo da bi se mogao vratiti za dvoboj 13. kola Primere protiv Zaragoze 19. studenog", priopćili su iz Barcelonine liječničke službe.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika