12.09.2011. / 13:49

Autor: Nacional.hr

Dubrovnik Palace proglašen najboljim hotel resortom u Europi

Hotel Dubrovnik Palace posljednjih godina uložio je puno truda u podizanje kvalitete usluge i uveo brojne dodatne sadržaje i aktivnosti, kako bi se hotel pozicionirao kao regionalni lider na iznimno zahtjevnom međunarodnom turističkom tržištu

Hotel Dubrovnik PalaceHotel Dubrovnik PalaceJadranski luksuzni hoteli priopćilli su kako je Hotel Dubrovnik Palace proglašen najboljim resort hotelom u Europi na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada World Travel Awards održane početkom rujna 2011. u turskoj Antalyji. Hotel Dubrovnik Palace našao se u vrlo oštroj konkurenciji najluksuznijih europskih hotela iz Italije, Francuske, Monaka, Irske, Španjolske, Grčke, Turske i Cipra.

Poznata i kao turistički Oscar, nagrada World Travel Award dodjeljuje se najistaknutijim brandovima, a koju turistički djelatnici i njihovi klijenti smatraju najboljom preporukom koju bilo koji turistički proizvod može imati.

Nagrada za najbolji resort u Europi Hotelu Dubrovnik Palace je prva europska nagrada World Travel Awards-a nakon brojnih nominacija i nagrada koje je je hotel primio prethodnih godina. Podsjetimo, Hotel Dubrovnik Palace proglašen je tri godine zaredom za najbolji hotel i SPA resort u Hrvatskoj (2005., 2006. i 2007. godine).

Rade Malobabić, direktor Hotela Dubrovnik Palace tom prilikom izjavio je kako je nagrada World Travel Awards za najbolji hotel u Europi iznimno priznanje za hotel Dubrovnik Palace te ujedno još jedna potvrda kvalitete za koju su zaslužni svi djelatnici hotela.

'Hotel Dubrovnik Palace posljednjih godina uložio je puno truda u podizanje kvalitete usluge i uveo brojne dodatne sadržaje i aktivnosti, kako bi se hotel pozicionirao kao regionalni lider na iznimno zahtjevnom međunarodnom turističkom tržištu' - naglasio je Malobabić.

Nagrada turističke industrije World Travel Awards osnovana je 1993. godine s ciljem odavanja priznanja i nagrađivanja postignuća u svim segmentima svjetskog turističkog sektora. Ove godine slavi 18 godina postojanja a u glasovanju je sudjelovalo 183,000 stručnjaka iz turizma uključujući putničke agente, tour operatore i buyere iz preko 160 zemalja svijeta.

Vezane vijesti

Lukšić grupa preuzela Jadranske luksuzne hotele

Lukšić grupa preuzela Jadranske luksuzne hotele

Lukšić grupa priopćila je kako je, nakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja i ispunjenja određenih odgodnih uvjeta iz Ugovora, koji je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika