13.09.2011. / 12:58

Autor: Totalsport

Šuker: Za Dinamo je ogled s Realom poput finala Lige prvaka

Šuker je tri sezone proveo u Real Madridu, ali će, dakako, u ovoj utakmici biti veliki navijač Dinama, u kojem je igrao od 1989. do 1991. godine

Davor Šuker Davor Šuker Najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije Davor Šuker ponudio je za službenu stranicu UEFA-e vlastito viđenje ogleda između svoja dva bivša kluba, Dinama i Real Madrida u Zagrebu, u 1. kolu Lige prvaka.

Šuker je tri sezone proveo u Real Madridu, ali će, dakako, u ovoj utakmici biti veliki navijač Dinama, u kojem je igrao od 1989. do 1991. godine.

- Liga prvaka je toliko važna za nas, poput Svjetskog prvenstva. To su najjače i najatraktivnije utakmice na svijetu. Dinamo je u zadnjoj dekadi uložio puno truda kako bi se plasirao u Ligu prvaka. Investirao je puno i nekoliko je puta bio blizu. To je nogomet, neke momčadi investiraju 100, 200 ili čak 500 milijuna eura, pa se opet ne uspiju plasirati u Ligu prvaka - rekao je Šuker, te nastavio:

- Ovoga puta je Dinamo napokon uspio. Iznimno me raduje što ćemo igrati protiv mog bivšeg kluba Real Madrida. Radujem se što ću se sresti s ekspedicijom Reala u Zagrebu i biti joj domaćin.

- Imam li savjet za Dinamove igrače? Nemojte razmišljati o rezultatu! Real regularno zabije pet golova na utakmici, ali se nadam da ovoga puta to neće biti slučaj. Ova utakmica je za Dinamo poput finala Lige prvaka - zaključio je Šuker.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika