13.09.2011. / 13:11

Autor: Totalsport

Real odradio zadnji trening u Madridu, Kaka ne dolazi u Zagreb?

Kaka je, inače, pretrpio lakšu ozljedu tijekom subotnje pobjede Reala protiv Getafea (4-2) u 3. kolu Primere

KakaKakaNogometaši Real Madrida odradili su posljednji trening uoči popodnevnog puta u Zagreb gdje ih u srijedu očekuje dvoboj protiv Dinama u 1. kolu skupine D Lige prvaka.

Za razliku od ponedjeljka kada je s momčadi, doduše odvojeno, radio i Kaka, brazilskog veznjaka u utorak prijepodne uopće nije bilo na treningu što sugerira da ga Jose Mourinho vjerojatno neće ni povesti u Zagreb. Kaka je, inače, pretrpio lakšu ozljedu tijekom subotnje pobjede Reala protiv Getafea (4-2) u 3. kolu Primere.

Mourinho je, inače, u utorak na trening doveo i trojicu igrača iz druge momčadi - Jesea, Pabla Gila i Mejiasa. Momčad je bila podijeljena u dvije skupine: u prvoj su bili Özil, Ramos, Pepe, Higuaín, Ronaldo, Khedira, Carvalho, Callejon, Diarra i Marcelo, a u drugoj Granero, Xabi Alonso, Arbeloa, Benzema, Di María, Albiol, Varane, Coentrao, Jese i Pablo Gil. Vježbao se posjed i kontrola lopte. Trojica vratara, Casillas, Adam i Mejias, radila su odvojeno.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika