13.09.2011. / 14:57

Autor: Martina Čizmić

Najnormalnija konferencija: Karamarko ušao u partiju

Snimatelji i fotoreporteri nisu smjeli unjeti u prostorije HDZ-a opremu pomoću koje bi mogli izravno prenositi konferenciju za medije

Jadranka Kosor i Tomislav Karamarko (Foto: T. Smoljanović)Jadranka Kosor i Tomislav Karamarko (Foto: T. Smoljanović)Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor sazvala je izvanrednu konferenciju za novinare u središnjici HDZ-a da bi potom novinarima i snimateljima zabranila izravno prenošenje konferencije. Snimatelji i fotoreporteri nisu smjeli unijeti u prostorije HDZ-a opremu pomoću koje bi mogli izravno prenositi konferenciju za medije.

Podsjetimo, HDZ ovih dana prolazi najgore trenutke nakon što je u javnost dospjela informacija da je predsjednička kampanja aktualne predsjednice stranke plaćana sredstvima iz "crnog fonda".

Prvi policajac partijski čovjek

"Ovo nije izvanredna konferencija za novinare, ovo je najnormalnija konferencija za novinstvo", rekla je na početku J. Kosor.

Ponosno je rekla kako je Tomislav Karamarko obnovio svoje članstvo u HDZ-u. Predsjednica stranke prigodno mu je uručila člansku iskaznicu, čime su potvrđena nagađanja da će Karamarko predvoditi jednu od izbornih lista HDZ-a na predstojećim izborima.

Partijski čovjek prvi policajac

Istaknula je kako se veseli njegovom ponovnom dolasku jer će tako moći "još jače, još predanije moći nastaviti s poslom u borbi protiv korupcije i kriminala jer će se još češće viđati u ovim prostorijama."

Dodala je kako je kada je preuzela ured predsjednice vlade bilo pritisaka da smjeni Tomislava Karamarka s mjesta ministra unutarnjih poslova. Pojasnila je kako očito nekima nije bilo svejedno kad je pokrenula borbu protiv korupcije i kriminala.

Zatvaranje koruptivne pipe

"Nećemo posustati, nitko i ništa nas neće zaustaviti u borbi protiv korupcije", rekla je te dodala kako će zatražiti da se zaustavi curenje informacija u istragama te ponovila kako je to kazneno djelo.

"Naći ćemo načina da se tome suprostavimo", rekla je Kosor i ponovila kako oni koji su se ogriješili o zakon za to moraju odgovarati.

Ulica Braće Drobac 2

"Nisam ništa ukrala, dođite u moj stan i pogledajte", rekla je predsjednica Kosor te dodala kako je spremna otići u USKOK i razgovarati sa istražiteljima.

Ponovila je kako ništa nije znala o crnim fondovima u HDZ-u te kako će se ona i dalje boriti protiv kriminala i korupcije.

Povijesna katarztrofa

"Naći ćemo sve one koji zbog svoje beskompromisne borbe protiv korupcije danas jesu na stupu srama. Do kraja mog političkog života neću u tome posustati i nitko me u tome neće ustrašiti", rekla je J. Kosor i prepustila riječ Karamarku.

"Zašto sad i zašto takva odluka? Iz jednostavnog razloga da sam radeći u ovoj vladi koju je koncipirao HDZ kao neovisni ministar imao poticaj da krenem u borbu protiv kriminala i korupcije. S druge strane HDZ nosi to obilježje povijesnosti od pokreta koji je bio u fundamentu države pa do onih dana kada se borila protiv kriminala. HDZ je jedina stranka koja prolazi katarzu i čišćenje svojih redova. Još jedan razlog je, ova vlada ima još neke povijesne razloge i rezultate, prije svega završetak pregovora s EU", rekao je Karamarko.


Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
14/7/11

Trinity, 13.09.11. 15:17

Je, primjećuje se zadnjih dana da joj se malo "utanjio" glas, malo je spustila intonaciju, nije tako gromka i samouvjerena.
Je li to došla maca na vratanca?
Ili je gospođa premijerka možda mislila da je ona izuzetak od pravila da nema izuzetka?!
Ali,. ionako su im svima prozvanima "čiste ruke", kako kaže Bačić.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 13.09.11. 15:26

Dolaskom Karamarka u HDZ,kriminalci u stranci će zaista dobiti na težini.


registracija
3/6/11

skaraica, 13.09.11. 15:31

Treba bježat odavde.Krajnje je vrijeme.


registracija
12/1/11

siziff, 13.09.11. 16:05

Jeli to onaj Marko Kara koji je trebao loviti neuhvatljive lopove?


Muppet Show je pizdina sumaglica za sve ovo !


registracija
25/10/10

cuma, 13.09.11. 16:54

HDZ prolazi katarzu, a drugi ne dopuštaju,,,!? HDZ na vlasti i čisti svoje redove, nema vremena za oporbu,,,nema vremena ni za koalicijske partnere, posebice za HSS,,,,,ne znam gdje je tvrđe da udarim glavom, ovo treba razumjeti!


registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 13.09.11. 17:27

Mogu imati najbolji političko-gospodarski program na svijetu, mogu biti najtransparentnija bez ikakve korupcijske ili neke druge mrlje stranka u Hrvatskoj,mogu svesti nezaposlenost na nulu, stvoriti financijsko blagostanje mogu ući ne samo u ujedinjenu Europu nego i u Sjedinjene Države,
ljevičarska govnarija od mene neće nikad dobiti glasa.
Zašto? Zato jer je to sve privid, jer je pješčani dvorac, fata morgana koja nikog neće moći napojiti niti zadovoljiti a duše će nam svima popiti. Mlakonjama iz HDZ još manje vjerujem.Desnica u Hrvata ne postoji.Na izbore ne treba ići.Što treba? Hrvatima je jedina spasilačka solucija revolucija.Zato .....


registracija
5/3/10

starimudrac, 13.09.11. 17:33

a da okrenemo temu? karamarko je policajac u duši, možda je i ušao u zločinačku iz tog razloga?


registracija
29/11/09

Ivis, 13.09.11. 17:55

Zasrao se, jer usao na kriva vrata!


registracija
29/11/09

Ivis, 13.09.11. 18:00

Zamislite 'koji je to apsurd'! Glavni vodje korupcije, predvode anti-korupciju!


registracija
29/11/09

Ivis, 13.09.11. 18:07

Vi u vrhu HDZ-a! Ako nemate jaja za objaviti preveliku listu korumpiranih, asvi su u vasoj stranci, objavite listu postenih. lista ce biti dalek, daleko kraca! Pocesite se po jajima i napisite ju!!!!


registracija
7/9/07

Vinogradar, 13.09.11. 18:08

Karamarko je odlučio postati predsjednikHDZ-a
pa je ušao Jaci pod suknju i
buju
odhebal!


registracija
7/9/07

Vinogradar, 13.09.11. 18:08

Karamarko je odlučio postati predsjednikHDZ-a
pa je ušao Jaci pod suknju i
buju
odhebal!


registracija
28/2/08

lepiaf, 13.09.11. 19:00

ako sam dobro razumio, ministar policije ulazi u stranku koja je pred mogucom zabranom rada zbog kriminala...no opet, nepametnome hrvatskome puku vjerojatno nebi bilo dovoljno niti da jede malu djecu pred kamerama, stoga, juuuuupi!!


registracija
24/3/10

bagsy, 13.09.11. 19:12

siguran sam da će se i karamarka istraživati kad dođe vrijeme


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 13.09.11. 20:09

Jao ti je Hrvatskoj ako HDZ dobije izbore.Taj scenarij nakon ovog Marko-Karo "Drzavnog udara" ne mogu ni zamisliti.Zato zlocinci Ne smiju uspjeti,nikako,osvjesti se vec jednom narode.


registracija
8/11/10

matem, 13.09.11. 21:00

poslije svega u zadnjih nekoliko godina vezano za ovu stranku----ministar policije postao član hdz-a, zemljo otvori se


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 13.09.11. 21:51

Mene zanima zašto Jaci drhti glasić na ovoj konferenciji....jadna žena šta mora prolazit....stvarno su bagra...odma treba zatvori tu blagajnicu u najcrnju rupu...nek joj ne bude ništa bolje nego onoj (zaboravila sam kako se zove) koja je pokušala ocrnit jadnu Ankicu sa zakladom Za djecu Hrvatske....uvik HDZu podmeću!! Bog i Crkva i PRAVI HRVATI KATOLICI su uz tebe Jadranka!!


registracija
8/7/09

bankar, 14.09.11. 02:38

I Sve što bih reći znao u srcu sam zapisao - ŽIVJELA SOCIJALISTIČKA JUGOSLAVIJA - DOLJE LOPOVI I IZDAJNICI HRVATSKOG NARODA - donjeli ste nam rat bijedu i sirotinju a obećavali DEMOKRATSKU HRVATSKU


registracija
21/2/11

skyway, 14.09.11. 03:15

Koja li smo mi drzava? Kara je obecavao dfa ce depolizirati MUP, a on postao clan HDZ, toga necega sto se voli predstavljatui strankom. E,svasta!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika