13.09.2011. / 15:28

Autor: Totalsport

Van der Vaart nazadovoljan jer nije uvršten na popis za Europa ligu

Mislim da su me iz redova kluba, ako ništa drugo, mogli barem konzultirati o svojoj odluci - rekao je Nizozemac

Rafael van der Vaart Rafael van der Vaart Nizozemski nogometni reprezentativac iz redova Tottenhama Rafael van der Vaart ljuti se na svoj londosnki klub, jer ga nije uvrstio na popis igrača za utakmice u Europa ligi.

Nizozemac je pretrpio ozljedu za vrijeme premierligaške utakmice protiv Manchester Cityja krajem kolovoza. Dodatnim liječničkim pretragama utvrđeno mu je puknuće zadnje lože. Liječnici su predviđali da će morati pauzirati možda i do šest tjedana, pa su u stručnom stožeru ''spursa'' odlučili izostaviti 28-godišnjeg Van der Vaarta s popisa igrača za nastup u Europa ligi. Menadžer Harry Redknapp želio je svog ofenzivnog veznog igrača sačuvati za nastupe u domaćem prvenstvu, te izbjeći rizik od pogoršanja ozljede.

Nakon tretmana kod specijalista za spomenutu ozljedu, Van der Vaart se oporavlja puno brže od predviđanja, te osjeća da će biti vrlo brzo spreman, puno prije očekivanja. Očito je da nije sretan što neće igrati za svoju momčad na europskoj pozornici.

- To je dosta specifična situacija. Mislim da su me iz redova kluba, ako ništa drugo, mogli barem konzultirati o svojoj odluci. No, sada je besmisleno o tome govoriti, jer ionako se više ništa ne može promijeniti - rekao je Nizozemac.

'Spursi u četvrtak gostuju kod PAOK-a u Solunu u Europa ligi. Tri dana nakon toga igrat će protiv Liverpoola u prvenstvu.

- Usredotočit ću se na utakmicu protiv Liverpoola. Prilično sam siguran da ću za nju već biti spreman - zaključio je Van der Vaart.

Vezane vijesti

New York bez Henryja mjesec dana

New York bez Henryja mjesec dana

Legendarni francuski napadač Thierry Henry, igrač New York Red Bullsa, zbog ozljede desne zadnje lože izostat će u sljedeća tri do četiri tjedna.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika