14.09.2011. / 07:38

Autor: Hina

Čičerova slavila u Zagrebu, Blanka: Poraz koji me nimalo ne zabrinjava

Nisam imala dovoljno brzine za skok preko 2.04 metra, ali sam pošteno namučila Čičerovu i zadovoljna sam nastupom, kazala je Blanka Vlašić, koja je zauzela drugo mjesto IAAF mitingu u Zagrebu iza svjetske prvakinje Ane Čičerove.

Blanka VlašićBlanka VlašićNisam imala dovoljno brzine za skok preko 2.04 metra, ali sam pošteno namučila Čičerovu i zadovoljna sam nastupom, kazala je Blanka Vlašić, koja je zauzela drugo mjesto IAAF mitingu u Zagrebu iza svjetske prvakinje Ane Čičerove.

Blanka je preskočila dva metra, jednako kao i Čičerova, ali iz drugoga pokušaja, dok je Ruskinja do pobjede došla, slično kao i na SP-u u Daeguu, jer je istu visinu preskočila iz prvog pokušaja. Obje su rušile 2.04 metra.

"Odlučila sam s trenerom Marinovićem napadati 2.04 metra, a pokazalo se da nemam brzinu za tu visinu. Problem je što mi je lijeva noga slabija od desne, a i boljelo me od samog zagrijavanja. Opet, ne mogu žaliti zbog poraza, gledatelji su vidjeli skokove preko dva metra, što nije bio čest slučaj ove sezone", kazala je Blanka, koja je doživjela prvi poraz u Zagrebu nakon dugog niza godina.

"Ova sezona me stvarno izmorila, bilo je tu ozljeda i svega i moram biti zadovoljna što sam i u ovakvom stanju u Zagrebu skočila preko dva metra. Od Čičerove sam doživjela i drugi poraz zaredom, ali to me nimalo ne zabrinjava. Štoviše, bit će slađe to vratit s kamatama sljedeće godine", kazala je vrlo raspoložena Blanka, koja je novinare nakraju nasmijala rečenicom - "Ajmo skratit, idemo da ne zakasnimo na Bolta".

U petak Blanka Vlašić završava sezonu nastupom Bruxellesu, na kojem će potvrditi svoju pobjedu u Dijamantnoj ligi.

U disciplini 3000 zapreke Kenijac Hillary Yego je oborio rekord mitinga (8:12.81), dok je na

1500 metara slavio također Kenijac Nixon Chepseba (3:30.94).

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika