14.09.2011. / 10:37

Autor: Totalsport

Pato zabio peti najbrži pogodak u povijesti Lige prvaka

- Barceloni uopće nismo dopustili da stvori mnogo šansi - rekao je nakon ogled na Camp Nou trener Milana Massimiliano Allegri

Alexandre PatoAlexandre PatoIgrala se dvadeseta sekunda utakmice Lige prvaka između Barcelone i Milana (2-2) kada je Brazilac Pato prevario kompletnu obranu Barcelone.

Progurao je loptu kroz šumu nogu, proletio kroz igrače Barcelone i krenuo prema Victoru Valdesu. Samo nekoliko sekundi kasnije, točnije u 24 sekundi ogleda, Pato je "provukao" Barceloninom vrataru loptu kroz noge i proslavio vodstvo Milana.

Bio je to peti najbrži pogodak u povijesti Lige prvaka. Barcelona je okrenula rezultat i vodila s 2-1 do samog kraja kada je domaćina, drugi put te večeri, šokirao Milan. Thiago Alves je glavom postigao pogodak i postavio konačnih 2-2 u 92. minuti.

- Mislim da smo igrali jako dobro. Barceloni uopće nismo dopustili da stvori mnogo šansi. I to je veliki dobitak, a da ne govorim da smo na startu mogli voditi i sa 2-0 - rekao je nakon ogled na Camp Nou trener Milana Massimiliano Allegri.

- Nismo izgubili glavu u niti jednom trenutku. Iskreno, nisam očekivao da ćemo zabiti dva pogotka, ali smo stvarno odigrali hrabru i borbenu utakmicu svih devedeset minuta i nagrad je došla.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika