14.09.2011. / 10:45

Autor: Totalsport

Portugalski nogometni savez kaznio Carvalha s godinu dana

Carvalho je zbog svog neposluha kažnjen s godinu dana izgona iz reprezentacije, no pitanje je kakve svrhe ima takva kazna od strane tamošnjeg saveza budući da je igrač vrlo brzo nakon spomenutog eksesa rekao da se umirovljuje od reprezentacije

Ricardo Carvalho (Wikipedia)Ricardo Carvalho (Wikipedia)Zbog nedavnog svojevoljnog napuštanja pripremne baze reprezentacije, središnji obrameni nogometaš Real Madrida i Portugala, 33-godišnji Ricardo Carvalho, udaljen je iz redova nacionalne momčadi.

Skandal se dogodio uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2012. godine, uoči gostovanja Portugala kod Cipra, a Carvalho je tako reagirao saznavši da nije u kombinacijama za prvu momčad.

Ovog utorka je Portugalski nogometni savez odredio kaznu za svog reprezentativca. Carvalho je zbog svog neposluha kažnjen s godinu dana izgona iz reprezentacije, no pitanje je kakve svrhe ima takva kazna od strane tamošnjeg saveza budući da je igrač vrlo brzo nakon spomenutog eksesa rekao da se umirovljuje od reprezentacije.

U svakom slučaju, ili ovako ili onako, ali Ricardo Carvalho sigurno neće igrati na Europskom prvenstvu plasira li se Portugal na njega.

Vezane vijesti

Bento: Pokazali smo veliku snagu i karakter

Bento: Pokazali smo veliku snagu i karakter

Izbornik portugalske reprezentacije Paulo Bento pohvalio je psihičku snagu svojih nogometaša nakon pobjede protiv Danske (3-2) u 2. kolu skupine B… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika