14.09.2011. / 11:02

Autor: Totalsport

Iniesta izvan travnjaka četiri tjedna

Ozljeda Inieste je drugi težak udarac za trenera Guardiolu u svega nekoliko dana, nakon što je prošle subote saznao da će Ćileanac Alexis Sanchez morati pauzirati do osam tjedana zbog iste ozljede kao i Španjolac

Andres Iniesta Andres Iniesta Barcelonin vezni nogometaš Andres Iniesta morat će izbivati s terena iduća četiri tjedna zbog ozljede zadnje lože koju je zaradio u prvoj utakmici Lige prvaka protiv Milana (2-2).

Španjolski reprezentativac morao je napustiti igru pet minuta prije kraja prvog poluvremena, a umjesto njega u igru je ušao ovoljetno pojačanje katalonskog kluba Cesc Fabregas. Iniesta će propustiti idućih pet službenih utakmica Barcelone uključujući derbije španjolske Primere protiv Valencije i Atletica.

Ozljeda Inieste je drugi težak udarac za trenera Guardiolu u svega nekoliko dana, nakon što je prošle subote saznao da će Ćileanac Alexis Sanchez morati pauzirati do osam tjedana zbog iste ozljede kao i Španjolac. Čileanac se ozljedio u ligaškoj utakmici protiv Reala Sociedada koja je također završila rezultatom 2-2.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika