14.09.2011. / 17:46

Autor: Hina , Nacional.hr

USKOK:

Karamako se nije udružio radi počinjenja kaznenih djela

Udruga je uz Karamarka i gradonačelnika Obrovca kazneno tada prijavila i druge osobe zbog sumnje da su pogodovale ministru da se poljoprivredna parcela njegova oca prenamijeni u građevnu

Foto: PixsellFoto: PixsellUSKOK je odbacio kaznenu prijavu protiv ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka i obrovačkog gradonačelnika Ante Župana koju je potkraj lipnja podnijelo Partnerstvo za društveni razvoj zbog zlouporabe položaja i ovlasti, poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti te udruživanja radi počinjenja kaznenih djela.

Udruga je uz Karamarka i gradonačelnika Obrovca kazneno tada prijavila i druge osobe zbog sumnje da su pogodovale ministru da se poljoprivredna parcela njegova oca prenamijeni u građevnu.

USKOK je danas izvijestio na mrežnim stranicama, navevši samo inicijale prijavljenih, da je 9. rujna odbacio kaznenu prijavu u dijelu koji se odnosi na Karamarka i Župana jer je izvidima utvrđeno kako nema sumnje da su oni počinili prijavljena kaznena djela.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
6/7/11

mariandr, 14.09.11. 19:00

eto ga na, to je ta dosljednost u borbi protiv ....pravde


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika