15.09.2011. / 08:10

Autor: Hina

Boysi su ljubomorni što sam lijep i bogat

"Ja sam bogat, lijep i odličan nogometaš i jasno mi je da su neki navijači ljubomorni", kazao je Portugalac, komentiravši ponašanje navijača Dinama koji su tijekom utakmice skandirali "Leo Messi"

PixsellPixsellJedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo protiv Dinama je bio rezerviran, ali je nakon utakmice "briljirao" svojim izjavama.

"Ja sam bogat, lijep i odličan nogometaš i jasno mi je da su neki navijači ljubomorni", kazao je Portugalac, komentiravši ponašanje navijača Dinama koji su tijekom utakmice skandirali "Leo Messi".

Ronaldo se nije previše osvrtao na igru hrvatskog prvaka, tek se požalio na grubu igru Dinama.

"Pojedini igrači Dinama su igrali iznimno grubo, a sudac je tolerirao njihovu oštrinu. Dinamovi igrači su imali preveliku zaštitu kod sudaca", smatra Portugalac.

Prigovore na grubost suparničkih igrača imali su i Sergio Ramos, te strijelac jedinog pogotka na utakmici, Angel Di Maria.

"Znali smo da će biti teško. Dinamo je bio iznimno motiviran i čvrst, u pojedinim trenucima utakmice i prečvrst. Domaćin je malo pretjerivao s grubostima", poručio je Ramos.

Di Maria je rekao kako je Jerko Leko zbog svojih silnih prekršaja trebao biti isključen.

"Najvažnije je bilo otvoriti Ligu prvaka pobjedom, a to smo uspjeli. Nisam baš oduševljen suđenjem jer je nekoliko igrača iz domaćeg sastava igralo vrlo grubo", poručio je Argentinac.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 15.09.11. 11:57

ružan si i seljačina leo je čovjek ti si kurac


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika