15.09.2011. / 13:03

Autor: Nacional.hr

Žigolo & šovinist

'Merkel je debela nej..ena ku..a'

Detalji Berlusconijevih izjava danima kruže u talijanskim medijima, uvredu se navodno može čuti na internetu

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiNa snimkama razgovora s mobilnog telefona Silvija Berlusconija navodno je i izjava o Angeli Merkel za koju je rekao kako je ona debela ne...ena ku..a, izvještava Daily Mail.

Razgovor između talijanskog premijera i urednika jednih novina snimljen je u sklopu policijske istrage o zavjeri i iznuđivanju 660 000 funti od medijskog magnata, koji se je upleo u seksualni skandal. Detalji Berlusconijevih izjava danima kruže u talijanskim medijima, uvredu se navodno može čuti na internetu.

Premijerov glasnogovornik nije htio komentirati slučaj, dok su novine u njegovom vlasništvu okarakterizirale optužbu kao 'trač'. Ovo nije prvi put da je 74-godišnji medijski vlasnik uvrijedio njemačku kancelarku. Prije tri godine 'igrao se skrivača' tokom njenog službenog posjeta Italiji, dok ju je prije tri godine ignorirao na jednom summitu razgovarajući na svoj mobitel.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 15.09.11. 16:19

silveku ni dupla vijagra ne pomaže. zato je tako pakostan prema dobro držećoj gospođi!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika