15.09.2011. / 12:11

Autor: Totalsport

Ronaldo: Ovaj sudac je sramota!

- Ovo je sramota. Nadam se da nam ovaj sudac više nikad neće suditi - bijesno je pred novinarima nakon utakmice izgovorio Ronaldo

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoBijesan je nakon utakmice u kojoj je Real Madrid svladao Dinamo s 1-0 u 1. kolu Lige prvaka bio najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo.

Unatoč pobjedi, portugalska zvijezda je iskazala ogromno nezadovoljstvo suđenjem Norvežanina Oddvara Moena. Konkretno, Ronaldo je bio ljut zbog situacije iz drugog poluvremena kada je krenuo na jednu loptu zajedno s Jerkom Lekom. Dinamov je nogometaš uspio izbiti loptu, ali je pritom zahvatio i Ronaldov gležanj.

U Realu su uvjereni da je Leko trebao dobiti drugi žuti karton u toj situaciji, a Ronaldo je kao dokaz pokazivao svoj gležanj obliven krvlju.

- Ovo je sramota. Nadam se da nam ovaj sudac više nikad neće suditi - bijesno je pred novinarima nakon utakmice izgovorio Ronaldo.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika