15.09.2011. / 15:20

Autor: Totalsport

Liga prvaka, rezultati: Trabzonspor srušio Inter na San Siru

Bayern je u skupini A slavio s 2-0 u gostima kod Villarreala s 2-0 pogocima Tonija Kroosa i Rafinhe

Nogometaši TrabzonsporaNogometaši TrabzonsporaNajveću senzaciju u večerašnjim utakmicama 1. kola Lige prvaka priredio je turski doprvak Trabzonspor koji je u sklopu skupine B na San Siru srušio milanski Inter s 1-0.

"Nerazzurri" su tako nakon poraza od Palerma na startu Serije A, i Ligu prvaka otvorili na loš način. Štoviše, poraz od Trabzonspora još je veće iznenađenje, a kreirao ga je Čeh Ondrej Čelustka koji je u 76. minuti svladao Julija Cesara. Tome je prethodio udaraca Halila Altintopa koji je pogodio gredu.

Lille je u drugoj utakmici skupine B imao dva pogotka prednosti protiv CSKA-a, ali je Rusima gostujući bod osigurao Seydou Doumbia golovima u 72. i 90. minuti.

Alex Ferguson je na utakmicu izveo prilično šareni sastav Manchester Uniteda koji je na koncu došao do boda (1-1) protiv Benfice u skupini C. Portugalci su poveli u 24. minuti preko Oscara Cardoza kojeg nije uspio zaustaviti Jonathan Evans. Za "crvene vragove" je izjednačio veteran Ryan Giggs sjajno pogodivši lijevom nogom sa 17 metara u 42. minuti. Basel je u istoj skupini postao jedini domaćin koji je u srijedu došao do pobjede. Švicarci su svladali Otelul Galati iz Rumunjske s 2-1.

Bayern je u skupini A slavio s 2-0 u gostima kod Villarreala s 2-0 pogocima Tonija Kroosa i Rafinhe. Kod Bavaraca nije bilo ozlijeđenih hrvatskih nogometaša Ivice Olića i Danijela Pranjića. Manchester City i Napoli su odigrali neodlučeno 1-1. Talijani su poveli u 69. minuti pogotkom Edinsona Cavanija, ali domaći su ugrabili bod pet minuta kasnije kada je iz slobodnog udarca pogodio Aleksandar Kolarov. Bosansko-hercegovački reprezentativac Edin Džeko igrao je za "građane" do 81. minute kada ga je zamijenio Carlos Tevez.

Liga prvaka, 1. kolo:

skupina A:

Manchester City - Napoli 1-1 (Kolarov 74 / Cavani 69)

Villarreal - Bayern 0-2 (Kroos 7, Rafinha 76)

skupina B:

Lille - CSKA 2-2 (Sow 45, Pedretti 57 / Doumbia 72, 90)

Inter - Trabzonspor 0-1 (Čelustka 76)

skupina C:

Basel - Otelul Galati 2-1 (Frei 39, 84-11m / Pena 58)

Benfica - Manchester United 1-1 (Cardozo 24 / Giggs 42)

Vezane vijesti

Lille doveo Martina

Lille doveo Martina

Francuski Lille brzo je našao zamjenu za Edena Hazarda kojeg su nedavno prodali Chelseaju. Iz Sochauxa je doveden ofenzivni veznjak i francuski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika