15.09.2011. / 15:27

Autor: Totalsport

Prijateljska: Argentina i Brazil bez najboljih igrača i bez golova

Neymar je u nekoliko navrata pokazao tragove svog velikog talenta, a povratnik u brazilsku reprezentaciju Ronaldinho najviše se iskazao sjajno izvedenim slobodnim udarcem u završnici, no Agustin Ignacio Orion je uspio obraniti vršcima prstiju

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPrva od dvije prijateljske utakmice u nizu između velikih rivala, Argentine i Brazila, završila je bez pogodaka. Bez nogometaša koji igraju u Europi dvije su velike reprezentacije gledateljima u Cordobi priuštili dvoboj bez previše vatre.

Neymar je u nekoliko navrata pokazao tragove svog velikog talenta, a povratnik u brazilsku reprezentaciju Ronaldinho najviše se iskazao sjajno izvedenim slobodnim udarcem u završnici, no Agustin Ignacio Orion je uspio obraniti vršcima prstiju.

Kod "gauča" je najviše prijetio napadač Veleza Juan Manuel Martinez, a u posljednjih 15 minuta su dobre prilike imali Leandro Damiao za Brazilce, odnosno Pablo Mouche za Argentince.

Prijateljska utakmica:

Argentina - Brazil 0-0

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika