15.09.2011. / 15:31

Autor: Totalsport

Boerrigter: Lyon je suparnik protiv kojeg je moguće izvući više od boda

- Mislim da smo prosuli dva boda, a ne osvojili jedan - rekao je Boerrigter

Derk Boerrigter (Wikipedia)Derk Boerrigter (Wikipedia)I dok je Real Madrid u Zagrebu pobijedio Dinamo s minimalnih 1-0, u drugoj utakmici skupine D Ajax i Lyon su na Amsterdam Areni odigrali neodlučeno 0-0. Napadač gostiju Bafetimbi Gomis izrazio je nakon dvoboja veliko poštovanje prema nizozemskom divu.

- Ajax je europska nogometna institucija s univerzalnim stilom. Uvijek daje priliku mladim igračima da dokažu vrijednost. To je primjer koji treba slijediti. Kad sam bio klinac, Ajax nam je svima bio san, drago mi je da je opet u vrhu Europe s mladom momčadi - istaknuo je Gomis i osvrnuo se na utakmicu:

- Potpisali bismo remi i prije dvoboja, tako da smo iznimno sretni ovim rezultatom. Znali smo da nas čeka težak posao, tako je i bilo.

Ajaxov krilni nogometaš Derk Boerrigter je bio znatno manje zadovoljan ishodom.

- Mislim da smo prosuli dva boda, a ne osvojili jedan. Lyon je suparnik protiv kojeg je moguće izvući više od jednog boda - rekao je Boerrigter.

Ajax u sljedećem kolu, 27. rujna, gostuje na Santiago Bernabeuu kod Real Madrida, dok će Lyon na svome Gerlandu ugostiti Dinamo.

Vezane vijesti

Le Championnat: PSG se vratio na -3

Le Championnat: PSG se vratio na -3

PSG se pogocima Nenea i Javiera Pastorea, za sigurnu 2-0 pobjedu protiv St. Etiennea na Parku prinčeva, vratio u utrku za naslovom prvaka Francuske.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika