15.09.2011. / 15:35

Autor: Totalsport

Marca: Ronaldu prijeti kazna UEFA-e zbog kritiziranja suđenja

- Ne razumijem suce, ne razumijem fair play koji propagira UEFA, ne razumijem zašto se ne štite najbolji igrači - rekao je, između ostaloga, Portugalac

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoZvijezdi Real Madrida Cristianu Ronaldu prijeti kazna Europske nogometne federacije (UEFA) zbog izjava koje je dao nakon utakmice protiv Dinama, piše u četvrtak španjolska Marca.

"Kraljevski klub" je u Maksimiru slavio s 1-0 u 1. kolu skupine D Lige prvaka, a Ronaldo je nakon utakmice bio ljut jer norveški sudac Svein Oddvar Moen nije pokazao drugi žuti karton Jerku Leki. Dinamov je nogometaš prošao bez kazne nakon starta u kojem je Ronaldo zaradio ozljedu gležnja, a nakon utakmice i tri šava.

Iskreno, ne razumijem ništa. Ne razumijem suce, ne razumijem fair play koji propagira UEFA, ne razumijem zašto se ne štite najbolji igrači. Ja ne smijem dodirnuti nikoga, a na mene idu đonom. Ne razumijem ništa - rekao je, između ostaloga, Portugalac.

Marca piše kako je zbog slične izjave prije nekoliko tjedana dvije utakmice suspenzije dobio menadžer Arsenala Arsene Wenger, dok je prije nekoliko godina napadač Chelseaja Didier Drogba kažnjen zabranom nastupa u pet utakmica nakon što je suđenje Norvežanina Toma Henninga Øvrebøa u glasovitoj utakmici polufinala Lige prvaka 2009. nazvao "jeb... sramotom".

Dakako, ne treba zaboraviti ni da je Ronaldov trener Jose Mourinho pod suspenzijom jer je kritizirao suce i UEFA-u nakon prošlosezonskog polufinala Lige prvaka protiv Barcelone. Čeka li i Ronalda slična sudbina, bit će poznato vrlo brzo.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika