16.09.2011. / 10:54

Autor: Totalsport

Kovačić prema Manchesteru ili Arsenalu

- Neću kriti činjenicu da je Juventus bio vrlo zainteresiran za Matea prije nekoliko mjeseci, no vrlo je izgledno da će otići u Englesku, točnije Arsenal ili Manchester United koji su također izrazili želju za njegovim dovođenjem - rekao je Kacinari

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMenadžer mladog nogometnog dragulja Matea Kovačića, igrača zagrebačkog Dinama, Marcel Kacinari tvrdi da se Juventus intenzivno raspitivao za hvatskog reprezentativca do 21 godine.

Kovačić (17) je standardni član zagrebačkog Dinama, a ujedno i najmlađi kapetan kluba u povijesti, koji je svojim igrama privukao pažnju najvećih momčadi Europe.

- Neću kriti činjenicu da je Juventus bio vrlo zainteresiran za Matea prije nekoliko mjeseci. No, vrlo je izgledno da će otići u Englesku, točnije Arsenal ili Manchester United koji su također izrazili želju za njegovim dovođenjem - rekao je Kacinari.

- To bi za njega bila najbolja opcija, jer ta dva kluba jako puno ulažu u mlade igrače i spremni su čekati njihov razvoj. Nakon utakmice protiv Real Madrida vjerujem da će taj interes i porasti - zaključio je Kovačićev menadžer.

Mladi hrvatski reprezentativac je postao najmlađi strijelac-debitant za Dinamo u studenom prošle godine, kada je zabio pogodak u 6-0 pobjedi svoje momčadi protiv Hrvatskog Dragovoljca.

Vezane vijesti

Borussia D. prodala Barriosa za 12 milijuna eura

Borussia D. prodala Barriosa za 12 milijuna eura

Lucas Barrios, 28-godišnji paragvajsko-argentinski napadač dortmundske Borussije, nakon tri pune sezone napušta redove bundesligaškog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika