16.09.2011. / 13:39

Autor: Hina , Nacional.hr

Blok umirovljenika

HDZ opljačkao, SDP prevario

Klarić je na konferenciji za novinare ispred zagrebačkog ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje rekao da je HDZ opljačkao umirovljenika, a SDP ih prevario te stoga "moraju pasti"

Zlatko Klarić.Photo: Sanjin Strukić/PIXSELLZlatko Klarić.Photo: Sanjin Strukić/PIXSELLKoorodinator Bloka umirovljenici zajedno, u kojemu su Akcija socijaldemokrata Hrvatske, Splitska stranka umirovljenika i Stranka umirovljenika Hrvatske, Zlatko Klarić pozvao je danas sve umirovljenike, njihove udruge i stranke da se ujedine i zajednički izađu na izbore kako bi se ujedinjeni oduprli višegodišnoj diskriminaciji hrvatskih umirovljenika.

Klarić je na konferenciji za novinare ispred zagrebačkog ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje rekao da je HDZ opljačkao umirovljenika, a SDP ih prevario te stoga "moraju pasti".

Pozvao je umirovljenike da svi zajedno izađu na izbore po uzoru na Sloveniju, gdje je osam umirovljenika u parlamentu, a tamošnji umirovljenici imaju puno viši standard, dvostruko veće mirovine te žive dostojanstveno.

Dodao je da će Blok pozvati bivšeg predsjednika Stjepana Mesića da povede umirovljenika na izbore.

Predizbornim trikovima Klarić je ocijenio najavu Kukuriku koalicije da će, pobijede li na izborima, ukinuti povlaštene mirovine, te jučerašnju odluku vlade da dio dionica Janaf-a i Croatia osiguranja prenesu u umirovljenički fond za isplatu rate duga umirovljenicima krajem godine.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 16.09.11. 14:08

svi gradani Hrvatske-jad i bijeda izuzev nasih milih politicara koji lazu, varaju i pljackaju.....
to je stvarnost-sve drugo su iluzije


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika