16.09.2011. / 15:13

Autor: Totalsport

Selänne produljio s Anaheim Ducksima

- Osjećao sam cijelo vrijeme da još nije vrijeme za prestanak, stoga sam se vratio odigrati još najmanje jednu sezonu - rekao je legendarni Finac

Teemu Selänne Teemu Selänne Još će najmanje jednu sezonu u NHL ligi igrati finski veteran Teemu Selänne (41). Iz Anaheim Ducksa u četvrtak su objavili da su s iskusnim hokejašem potpisali ugovor za iduću sezonu.

Kalifornijskom klubu prvotno nije bila namjera zadržavati Finca s obzirom na činjenicu da je krajem prošle sezone operirao koljeno. Na kraju je ipak došlo do zaokreta, te će strijelac 637 golova i asistent za 703 gola suigrača u svojih 1259 NHL nastupa, odigrati sezonu 2011/12 za četiri milijuna dolara.

- Osjećao sam cijelo vrijeme da još nije vrijeme za prestanak. Stoga sam se vratio odigrati još najmanje jednu sezonu - rekao je legendarni Finac.

Prošlu je sezonu bivši krilni napadač Winnipeg Jetsa, San Jose Sharksa i Colorado Avalanchea odradio gotovo kao u najboljim danima: zabio je 31 gol i dodao 49 asistencija.

S Ducksima je Selänne 2007. godine osvojio Stanley Cup.

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika