17.09.2011. / 16:03

Autor: Totalsport

Argentina povela s 2-0 u Srbiji

Nakon što je David Nalbandian u prvom meču svladao Viktora Troickog, "gaučima" je veliku prednost protiv branitelja naslova donio Juan Martin del Potro koji je bio bolji od Janka Tipsarevića sa 7-5, 6-3, 6-4 poslije dva sata i 31 minute igre.

ArhivaArhivaArgentinski tenisači poveli su s 2-0 u Beogradskoj areni nakon prvog dana polufinalnog obračuna Davis Cupa protiv Srbije... Nakon što je David Nalbandian u prvom meču svladao Viktora Troickog, "gaučima" je veliku prednost protiv branitelja naslova donio Juan Martin del Potro koji je bio bolji od Janka Tipsarevića sa 7-5, 6-3, 6-4 poslije dva sata i 31 minute igre.

Nekadašnji pobjednik US Opena u svakom je setu napravio po jedan break, a pritom u cijelom meču nijednom nije izgubio svoj servis. Bilo mu je to sasvim dovoljno da dođe do treće pobjede protiv Tipsarevića u isto toliko njihovih međusobnih dvoboja. Štoviše, protiv trenutno 13. igrača svijeta nikad nije izgubio ni set. Bez prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, koji je zbog umora i ozljede leđa odustao od nastupa u petak, Srbija se našla u vrlo neugodnoj situaciji.

U subotnjem će dvoboju parova krenuti u pokušaj velikog preokreta. Za meč su zasad prijavljeni Tipsarević i Nenad Zimonjić sa srpske, odnosno Juan Ignacio Chela i Juan Monaco s argentinske strane.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika