18.09.2011. / 11:02

Autor: Hina , Nacional.hr

Premijerkina 'interesantna izjava'

Borba kuca, bit će dana

"Naša stranka je u borbi protiv korupcije platila najveću cijenu, no, nećemo prestati dok ta borba ne dođe pred vrata SDP-a, HNS-a, IDS-a i dok ne vidimo što su oni proteklih godina radili", rekla je premijerka

Arhiva (Pixsell)Arhiva (Pixsell)Predsjednik SDP-a Zoran Milanović nije danas želio komentirati izjavu premijerke Jadranke Kosor s jučerašnjeg sabora HDZ-a da neće posustati dok borba protiv korupcije ne dođe pred vrata SDP-a, HNS-a i IDS-a.

"To je interesantna izjava", rekao je tek Milanović novinarima nakon sastanka s ribarima u Jezerima.

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić ustvrdio je pak kako "svatko pri zdravoj pameti zna da su u HDZ-u učinili sve da kucaju na tuđa vrata", no kako je očito da "kulja iz njihovih".

"U toj je priči sve jasno", rekao je.

Kosor je jučer izjavila kako mnoge smeta jer je HDZ širom otvorio vrata borbi protiv korupcije. "Naša stranka je u borbi protiv korupcije platila najveću cijenu, no, nećemo prestati dok ta borba ne dođe pred vrata SDP-a, HNS-a, IDS-a i dok ne vidimo što su oni proteklih godina radili", rekla je.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 18.09.11. 12:16

Gaduro pokvarena,pa tko je insitucionalizirao korupciju ako ne tvoji?HDZ bez korupcije ne bi nikada osvojio vlast.


registracija
21/2/11

skyway, 18.09.11. 18:17

Govorase neka baba - nije mi zao sto me idioti jebu, nego sto mi se rugaju! Bas tako nekako tumacim i Jacin nastup u Areni, gdje je inace pokazala cijelu lepezu svoje nesigurnosti, neuvjerljivosti i straha. Ona doduse ni sama ne vjeruje u to sto govori, a ako je suprotno tome, onda je zrela za umobolnicu. Pokupila debile da joj pljescu, ali bez prava glasa.A kao bori se protiv korupcije, a bas to joj je utkano u sustav koji je postavio tiranin Franjo, a nastavi Sanader...Fuj bando pokvarena!


registracija
22/3/11

vferari, 18.09.11. 18:59

Rojs glavni glumac ratni profiter takvi kosorici trebaju.Nako izbor mi branitelji tražiti ćemo da se procesuiraju svi ratni profiteri i imovina oduzme i upiše u fon branitelja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika