18.09.2011. / 16:22

Autor: Hina , Nacional.hr

Poziv iz Njemačke: Palio sam oko Knina

Slobodna Dalmacija objavila je jučer kako ju je "u petak s prikrivenog broja nazvao nepoznati muškarac i u ime Srpskog revolucionarnog pokreta preuzeo odgovornost za požar u vojarni kod Knina. Dodao je da će napasti policijsku postaju, opsovao mater ustašku i prekinuo vezu"

Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL Splitska policija utvrdila je da je u Njemačkoj korisnik telefonskog broja s kojega je nazvana redakcija Slobodne Dalmacije kojom prilikom je muški glas rekao da je izazvao požar u Pađenima kod Knina.

Korisnik telefonskog broja je u Njemačkoj, policija treba utvrditi ima li on stvarne veze s požarom, a u cijeli je slučaj sada uključen i Interpol, potvrdila je Hini Željka Radošević iz PU splitsko-dalmatinske.

Slobodna Dalmacija objavila je jučer kako ju je "u petak s prikrivenog broja nazvao nepoznati muškarac i u ime Srpskog revolucionarnog pokreta preuzeo odgovornost za požar u vojarni kod Knina. Dodao je da će napasti policijsku postaju, opsovao mater ustašku i prekinuo vezu", piše Slobodna.

Požar u Pađenima kod Knina izbio je u utorak, a nakon tri dana lokaliziran je u petak ujutro. Vatra se proširila uz vojarnu Stara straža gdje je došlo do detonacija starih i zaostalih minsko-eksplozivnih sredstava zbog čega je 250 stanovnika okolnih mjesta, pogotovo Martića i Mokrog Polja, bilo evakuirano. Zbog eksplozija vatru nisu mogli gasiti zrakoplovi sve do petka kada su na teren upućeni kanaderi i air traktori, te više desetaka gasitelja.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 19.09.11. 07:22

taj, ako je i nazvao sigurno nije clan neke srpske organizacije.......taj mora da je ili clan ili pristalica HDZ-e


registracija
10/7/11

Njasa, 19.09.11. 11:04

Ovo je samo dokaz da UDBA-si nisu evoluirali u proteklih 20 godina. Uvijek isti idiotski scenariji!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika