19.09.2011. / 10:25

Autor: Totalsport

EP u veslanju: Bronca za Vekića u samcu

Druga hrvatska posada u Plovdivu, četverac bez kormilara (Srb, Moguš, Matić, Udovičić), zauzela je u B-finalu pretposljednje, treće mjesto (6:22.17), što znači da je u svojoj disciplini zauzela deveto mjesto u konkurenciji 10 posada

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatski veslač Mario Vekić osvojio je brončanu medalju u disciplini samac na Europskom prvenstvu u Plovdivu.

U A-finalu je od početka do kraja utrke držao treće mjesto. Na cilj je došao s vremenom od sedam minuta i 8.17 sekundi, ili 5.43 sekunde sporijim od zlatnog Litavca Mindaugasa Griškonisa. Srebro je pripalo Nijemcu Falku Nolteu.

Vekiću je ovo treća medalja s Europskih prvenstava. Prije četiri je godine u Poznanju bio srebrni, a prije dvije u Brestu također brončani.

Druga hrvatska posada u Plovdivu, četverac bez kormilara (Srb, Moguš, Matić, Udovičić), zauzela je u B-finalu pretposljednje, treće mjesto (6:22.17), što znači da je u svojoj disciplini zauzela deveto mjesto u konkurenciji 10 posada.

Vezane vijesti

Vekić izborio London

Vekić izborio London

Hrvatski veslač Mario Vekić drugim je mjestom u finalnoj utrci samaca na kvalifikacijskoj regati za Olimpijske igre u švicarskom Luzernu izborio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika