19.09.2011. / 14:11

Autor: Hina , Nacional.hr

Berlusconi na sudu

Ja sam dobro a vi imate prljavu maštu

Berlusconi je u predmetu Mills optužen da je svom bivšem britanskom odvjetniku Davidu Millsu platio 600.000 dolara kako bi ga lažnim svjedočenjem zaštitio na suđenju u 90-im

ArhivaArhivaTalijanski premijer Silvio Berlusconi ušao je u ponedjeljak prije podne u sudnicu na milanskom sudu, gdje se nastavlja suđenje u predmetu Mills u kojemu ga se tereti za podmićivanje svjedoka.

"Ja sam dobro, a vi ste ti koji imate prljavu maštu", poručio je sa smiješkom novinarima koji su ga upitali kako je.

Berlusconi je u predmetu Mills optužen da je svom bivšem britanskom odvjetniku Davidu Millsu platio 600.000 dolara kako bi ga lažnim svjedočenjem zaštitio na suđenju u 90-im.

Prethodna rasprava u tom predmetu održala se 18. srpnja. Milanski suci će u ponedjeljak videovezom saslušati svjedokinju iz Švicarske Mariju De Fusco koja je upravljala fondom preko kojega je Millsu isplaćen novac.

U Milanu se 26. rujna nastavlja i suđenje Berlusconiju u predmetu Mediaset, zbog prekomjerne naplate prava za televizijski prijenos.

No pozornost medija najviše privlači suđenje Rubygate, afera u kojoj je optužen za korištenje usluga malodobne prostitutke - u Italiji je to kazneno djelo - i zloporabu položaja, koje se nastavlja 3. listopada.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika