19.09.2011. / 15:09

Autor: Hina , Nacional.hr

Kajin o HDZ-u

Državotvorni destruktori države

Osvrnuvši se na izjavu Jadranke Kosor "da se više ne mora po mišljenje u Beograd", Kajin je kazao kako je neprilično plašiti Hrvate Jugoslavijom, to više što je Hrvatska, drži on, "etnički najčistija država u Europi"

Photo: Robert Anić/PIXSELLPhoto: Robert Anić/PIXSELLSaborski zastupnik i potpredsjednik IDS-a Damir Kajin na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli kazao kako najnovija javna istraživanja, koja ne idu u prilog ovoj vlasti, pokazuju nezadovoljstvo građana i njihovu želju za trenutačnom promjenom te vlasti.

"Do samih izbora bit će puno različitih anketa s različitim rezultatima, no najbitnije je pozvati građane da 4. prosinca budu pred izbornim kutijama jer će se tada ocjenjivati rad vlade Ive Sanadera i Jadranke Kosor te ponašanje naše koalicije", naglasio je Kajin.

Po njegovim riječima kad u HDZ-u govore o korupciji, zapravo se, kako je rekao, "obračunavaju s neistomišljenicima da bi se strahom od progona održali na okupu".

"U HDZ-u se vodi bratoubilački rat za vlast i opstanak", ustvrdio je Kajin, komentirajući izjavu predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor da neće posustati dok borba protiv korupcije ne dođe pred vrata SDP-a, HNS-a i IDS-a. Po njemu je HDZ 99,9 posto odgovoran za sve loše u zemlji, a za jedan postotak trebaju odgovarati druge stranke. Kajin naime smatra kako je upravo HDZ "urušio državu, a sada govori da ju je on stvorio".

Damir Kajin (Pixsell)Damir Kajin (Pixsell)"Hrvatsku su stvorili svi njezini građani, odnosno 94 posto njih koji su 1991. na referendumu glasovali za neovisnost. HDZ nije stvorio ovu državu i neće moći raditi što hoće. Konstanta njihova programa, odnosno njihove stranke bez programa, jest uzeti, optužiti, izbaciti iz stana, prognati, rasprodati", poručio je potpredsjednik IDS-a Damir Kajin.

Osvrnuvši se na izjavu Jadranke Kosor "da se više ne mora po mišljenje u Beograd", Kajin je kazao kako je neprilično plašiti Hrvate Jugoslavijom, to više što je Hrvatska, drži on, "etnički najčistija država u Europi".

Kajin je nadalje istaknuo kako Janaf čeka ista sudbina kao i Inu te pretpostavlja da će to javno poduzeće biti prodano MOL-u.

"Jednaka sudbina čeka i tvrtku Croatia osiguranje, čijih 29 posto dionica država prebacuje u umirovljenički fond, koji već ima nešto manje od 20 posto dionica te osiguravateljske kuće", zaključio je Kajin, dodavši kako je ta tvrtka "već pala", odnosno da je već "poznat njezin kupac".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
3/7/11

Tesla, 19.09.11. 19:09

U zemlji slijepih jednooki je kralj


registracija
30/6/09

jebivjetar, 20.09.11. 12:33

Jebeš zemlju koja HDZ ima !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika