19.09.2011. / 16:17

Autor: Totalsport

Brazilska Serie A: Scolari se sukobio s navijačima

Saznajte tko ih je pustio na naš trening prošli tjedan i s kime su razgovarali. Sve je ovo dobro orkestrirano - izjavio je Scolari čija je momčad pala na osmo mjesto ljestvice

Felipe Scolari Felipe Scolari Nekadašnji izbornik Brazila i Portugala Luiz Felipe Scolari sukobio se s navijačima nakon dvoboja 24. kola brazilskog prvenstva u kojem je njegov Palmeiras kao gost odigrao neodlučeno 1-1 protiv Avaija.

Palmeirasu su isključena dvojica nogometaša (Rivaldo Barbosa i Gerley), ali je uspio uhvatiti bod. No, gostujućim navijačima to nije bilo dovoljno, tako da su nakon dvoboja izviždali igrače i gađali ih kovanicama, što je Scolarija navelo da im uputi uvredljivu gestikulaciju i posvađa se s nekolicinom.

Pred novinarima je bivši trener Chelseaja iznio teoriju da su navijači radili prema uputama ljudi iz kluba koji ga žele smijeniti.

- Prosvjedi navijača su bili smiješni. Saznajte tko ih je pustio na naš trening prošli tjedan i s kime su razgovarali. Sve je ovo dobro orkestrirano - izjavio je Scolari čija je momčad pala na osmo mjesto ljestvice.

Dodajmo da je Corinthians ispustio prvo mjesto nakon domaćeg poraza od Santosa (3-1). Poveo je Corinthians preko bivšeg portugalskog reprezentativca Liedsona, ali su gosti izjednačili pogotkom Henriquea, a potom i osigurali pobjedu golovima Borgesa, prvog strijelca prvenstva, te Alana Kardeca.

Brazilska Serie A, 24. kolo:

Bahia - Fluminense 3-0

Atletico Paranaense - Figueirense 0-0

Avai - Palmeiras 1-1

Botafogo - Flamengo 1-1

Corinthians - Santos 1-3

Cruzeiro - America 0-0

Internacional - Coritiba 1-1

Redoslijed: 1. Vasco da Gama 45, 2. Sao Paulo 44, 3. Corinthians 43, 4. Botafogo 41 (-1)...

Vezane vijesti

Copa Libertadores: Corinthians na korak do finala

Copa Libertadores: Corinthians na korak do finala

Gostujući na Vili Belmiro, stadionu branitelja naslova Santosa, nogometaši Corinthiansa došli su do minimalne, 1-0 pobjede nad domaćom momčadi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika