19.09.2011. / 16:20

Autor: Totalsport

Njemački reprezentativac Friedrich raskinuo s Wolfsburgom

- Friedrich je došao k nama sa zahtjevom da mu se raskine ugovor. Žalimo zbog toga i naravno želimo mu sve najbolje u budućnosti - rekao je za njemačke medije Magath

Arne Friedrich (Wikipedia)Arne Friedrich (Wikipedia)Njemački nogometni reprezentativac Arne Friedrich više nije član njemačkog bundesligaša Wolfsburga za koji nastupaju hrvatski reprezentativci Mario Madžukić i Srđan Lakić.

Trener Wolfsburga Felix Magath izrazio je žaljenje za odlaskom Friedricha (32) kojem su ozljede obilježile prošlu sezonu.

- Friedrich je došao k nama sa zahtjevom da mu se raskine ugovor. Žalimo zbog toga i naravno želimo mu sve najbolje u budućnosti - rekao je za njemačke medije Magath.

Friedrich je do 2013. godine imao ugovor s Wolfsburgom u koji je stigao iz Herthe 2010. godine nakon što je berlinska momčad ispala u niži rang natjecanja. Njemački reprezentativac propustio je pola prošle sezone zbog iščašenja pršljena kralježnice, a isti problem spriječio je Friedricha od treniranja s prvom momčadi Wolfsburga i ove godine.

Nijemac, koji je u 82 navrata nastupio za "elf", odigrao je 15 od mogućih 40 utakmica za Wolfsburg od svog dolaska.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika