19.09.2011. / 16:23

Autor: Totalsport

Kraj trenerske karijere Gerarda Houlliera

- Ostat ću povezan putem TV-a odnosno radeći za Canal Plus koji je ekvivalent Sky-u u Francuskoj - veli Houllier

Gerard Houllier Gerard Houllier Nogometni trener Gerard Houllier priznao je da se najvjerojatnije neće više vraćati poslu nakon posljednjih problema sa zdravljem zbog kojih je morao napustiti trenersku klupu Aston Ville.

Francuz (63) je u lipnju ove godine morao podnijeti ostavku na mjesto menadžera Aston Ville zbog dugogodišnjih problema sa srcem. U razgovoru za talkSPORT Houllier je otkrio da je, nakon posljednjih zdravstvenih problema, ovo najvjerojatnije njegov kraj trenerskoj karijeri.

- Mislim da sam završio s trenerskim poslom. Moram se pomiriti s činjenicom da se više neću vratiti na klupu nekog kluba kao menadžer - rekao je Houllier.

No, iako se neće vratiti na trenersku klubu, Francuz će ostati u svijetu nogometa.

- Ostat ću povezan putem TV-a odnosno radeći za Canal Plus koji je ekvivalent Sky-u u Francuskoj - veli Houllier.

Njegova trenerska karijera u Francuskoj i Engleskoj traje preko 30 godina, a najveći uspjeh kao menadžer ostvario je na Anfield Roadu kada je kao trener Liverpoola vodio momčad do osvajanja FA kupa, Liga kupa i Kupa UEFA-e u sezoni 2000/2001.

Vezane vijesti

Arpadu Šterbiku operacijom uklonjen problem s radom srca

Arpadu Šterbiku operacijom uklonjen problem s radom srca

Arpad Šterbik, vratar španjolskog rukometnog prvoligaša Atletico Madrida, uspješno je u utorak u klinici u Barceloni podvrgnut operaciji zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika