20.09.2011. / 10:31

Autor: Totalsport

Bugari smijenili Lotthara Matthäusa

- Puno je razloga zbog kojih smo uručili otkaz Matthäusu, ne samo loši rezultati. U momčadi su se nagomilali pritisak i negativna atmosfera, tako da je smjena bila potrebna - objasnio je predsjednik Bugarskog nogometnog saveza Borislav Mihajlov

Lotthar Matthäus (Wikipedia)Lotthar Matthäus (Wikipedia)Bugarski nogometni savez smijenio je u ponedjeljak izbornika seniorske reprezentacije, Nijemca Lotthara Matthäusa (50).

Njemačka nogometna legenda dobila je posao u Bugarskoj u rujnu prošle godine. Pred čovjeka koji je 150 puta nosio dres ''elfa'' kao cilj je postavljen plasman na Euro u Poljskoj i Ukrajini sljedeće godine. Međutim, nakon sedam odigranih utakmica u kvalifikacijskoj skupini G Bugari imaju su s pet bodova na četvrtom mjestu i više namaju nikakvih izgleda za plasman na EP, što je čelnike saveza nagnalo da se zahvale Matthäusu na suradnji. No, ne samo to.

- Puno je razloga zbog kojih smo uručili otkaz Matthäusu, ne samo loši rezultati. U momčadi su se nagomilali pritisak i negativna atmosfera, tako da je smjena bila potrebna - objasnio je predsjednik Bugarskog nogometnog saveza Borislav Mihajlov.

Vezane vijesti

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Hrvatski strateg Neven Spahija od ponedjeljka više nije trener turskog košarkaškog kluba Fenerbahçe. Tu je vijest na svojoj službenoj internetskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika