20.09.2011. / 10:40

Autor: Totalsport

Ecclestone cilja na povratak VN Južne Afrike i Meksika

Unatoč gospodarskim problemima i Grčka također pokušava napraviti utrku Formule 1, Nijemci će im posuditi neki novac - izjavio je Ecclestone

Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone otkrio je da su Južna Afrika i Meksiko sljedeći na njegovoj listi želja budućih odredišta Formule 1.

Ove godine ćemo vidjeti debi VN Indije krajem listopada, te se sport vraća u SAD u 2012., a širi u Rusiji u 2014. godine. VN Južne Afrike i Meksika održavale su se sve do početka 90-ih te Ecclestone želi raditi na projektima u tim zemljama kako bi tamo uspio vratiti F1.

- Nakon Rusije želio bih otići u Južnu Afriku i Meksiko. Obje zemlje pokušavaju učiniti nešto. Unatoč gospodarskim problemima i Grčka također pokušava napraviti utrku Formule 1, Nijemci će im posuditi neki novac - izjavio je Ecclestone.

Šef Formule 1 također je uvjeren da će u kalendaru biti 20 utrka u 2012. nakon dobivanja jamstva da će se iduće godine VN Bahreina održati 22. travnja.

- Razgovarao sam s Bahrainom jučer i rekli su da će sve biti u redu. Nadam se da su u pravu za svoju korist, a ne našu.

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika