20.09.2011. / 10:44

Autor: Totalsport

Fiorentina 6 tjedana bez Gilardina

Fiorentinin liječnik Paolo Manetti konstatirao je kako je Gilardino pretrpio manje puknuće tibije, te da će mu trebati minimalno pet do šest tjedana za oporavak

Alberto Gilardino Alberto Gilardino Napadač talijanskog prvoligaša Fiorentine Alberto Gilardino pauzirat će između pet i šest tjedana zbog ozljede koju je zadobio na nedjeljnom gostovanju u Seriji A kod Udinesea.

Fiorentina je izgubila s 2-0, ali to nije bila jedina loša vijest za ''viole'' u ogledu 3. kola. Stradao je 29-godišnji Gilardino nakon sudara s vratarem Udinesea Samirom Handanovičem, te je bio prebačen u bolnicu odmah nakon utakmice.

Fiorentinin liječnik Paolo Manetti konstatirao je kako je Gilardino pretrpio manje puknuće tibije, te da će mu trebati minimalno pet do šest tjedana za oporavak.

Gilardino bi se u momčad mogao vratiti 6. studenog protiv Chieva. Prije toga će, prema prognozi, propustiti sedam utakmica, među kojima su i dvoboji protiv Napolija, Lazija i Juventusa.

Vezane vijesti

Montella novi trener Fiorentine

Montella novi trener Fiorentine

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Vincenzo Montella (37) imenovan je službeno novim trenerom Fiorentine. Popularni "Aeroplanino" potpisao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika