20.09.2011. / 14:42

Autor: Martina Čizmić

Laburisti u akciji

Ti meni donaciju, ja tebi ciglu

Posebno napominju kako će svaki donator uz kupnju stranačkog suvenira dobiti i račun, a akcija će trajati sljedeća dva tjedna

Foto: Filip Brala/PIXSELLFoto: Filip Brala/PIXSELLAfera s "crnim fondovima" HDZ-a natjerala je političke stranke na drugačiji pristup prikupljanju novca za predizbornu kampanju. Tako su Hrvatski laburisti započeli svoju "donacijsku kampanju" u 10 hrvatskih gradova na originalan način.

Odlučili su prodavati propagandni stranački materijal u obliku suvenira svojim biračim i simpatizerima.

"Vrijednosti nisu na prodaju, one su temelj naše politike. Naši stranački suveniri će podsjećati naše birače i simpatrizere na obećanje da ćemo te vrijednosti odgovorno zastupati u Hrvatskom saboru", ističu u stranci.

Zainteresiranima će prodavati "radničku dionicu" i ciglice na kojima su ispisane temeljne vrijednosti koje zastupaju.

Ciglice Hrvatskih LaburistaCiglice Hrvatskih Laburista"Nemamo torbara i crnih fondova i jedini način na koji možemo financirati izbornu kampanju je da tražimo potporu naših birača i simpatizera. U zemlji punoj crnih fondova, stranačkih torbara i korupcije dovedeni smo u situaciju da malo tko vjeruje da su političari odgovorni ljudi. Mi želimo pokazati da politika može i treba biti drugačija, da može biti odgovorna te da i financiranje kampanje može i mora biti javno i transparentno", ističu Laburisti.

Posebno napominju kako će svaki donator uz kupnju stranačkog suvenira dobiti i račun, a akcija će trajati sljedeća dva tjedna.

Vezane vijesti

'Najamnici' će srušiti cijenu rada

'Najamnici' će srušiti cijenu rada

Dragutin Lesar (Klub Hrvatskih laburista - stranke rada) oštro se u današnjoj saborskoj raspravi usprotivio Prijedlogu zakona o poticanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika