20.09.2011. / 19:33

Autor: Nacional.hr

Toshiba AT100 tablet dolazi u Hrvatsku

Tablet računalo postaje sve češći odabir ljudi koji su stalno u pokretu

Toshiba AT100Toshiba AT100Toshiba Europe najavila je najnoviji multimedijski tablet koji će biti dostupan u Hrvatskoj od listopada 2011. Toshiba AT100 kombinira vodeći hardware sa Android 3.1 operativnim sustavom te isporučuje izuzetno svestran tablet dopuštajući korisnicima uživanje u brojnim iskustvima kao što su pretraživanje weba, čitanje e-mailova, gledanje HD filmova, čitanje e-knjiga i online novina i druženje sa prijateljima na društvenim mrežama.

Toshiba AT100 kombinira procesor NVIDIA® Tegra 2 i zaslon od 25.7cm (10.1'') HD rezolucije osjteljiv na dodir. Wi-Fi povezivanje omogućuje pristup web-u, dok dugotrajna baterija omogućuje korisnicima uživanje do 7 sati multimedijske reprodukcije na jednom punjenju. Uz moderan dizajn i s masom od samo 765 grama dovoljno je kompaktan da se može nositi okolo. Integrirana USB i HDMI priključci također pružaju fleksibilnost u povezivanju sa uređajima te dijeljenju i pohranjivanju sadržaja. Pristup portalima Toshiba Places i Android Market omogućava korisnicima pristup više od 250,000 aplikacija. Prednja i stražnja kamera također omogućava savršenu kombinaciju za mobilni video chat i još uvijek visoko kvalitetne fotografije.

AT100 Back Cover, sa svojom protukliznom površinom za lakše držanje, dolazi u izboru od 6 boja, a AT100 Multi-Dock sa HDMI za TV omogućava korisnicima prebacivanje na veći ekran, HD reprodukciju na TV koristeći povezanost sa HDMI. Dodatno vanjsko kućište, AT100 Cover, nudi zaštitu i služi kao držač za praktičnije tipkanje i multimedijsku reprodukciju. Također su dostupne zamjenjive baterije i AC adapter.

Vezane vijesti

Borba giganata - Apple protiv Samsunga

Borba giganata - Apple protiv Samsunga

Radi se o moćnim ljudima koji se nalaze na čelu moćnih svjetskoh kompanija. Tim Cook je šef Applea, firme koja je zahvaljujući proizvodima poput… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika