21.09.2011. / 10:14

Autor: Totalsport

ATP Challenger Ljubljana: Neuspješan dan za Hrvate

Challenger u Ljubljani igra se na zemljanoj podlozi uz nagradni fond od 42.500 eura, a u ždrijebu su preostala još dvojica hrvatskih tenisača, Antonio Veić koji je postavljen za sedmog nositelja, i Nikola Mektić

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSva tri hrvatska tenisača koja su nastupila u 1. kolu ATP Challengera u Ljubljani doživjeli su poraze. To su Dino Marcan, Kristijan Mesaroš i Toni Androić.

Bolji od Mesaroša bio je Španjolac Ivan Navarro 4-6, 6-4, 6-2, Slovenac Aljaž Bedene savladao je Marcana s lakih 6-1, 6-2, dok je od Androića koji je dobio pozivnicu organizatora bolji bio osmi nositelj, Kanađanin Frank Dancevic, 6-0, 6-4.

Challenger u Ljubljani igra se na zemljanoj podlozi uz nagradni fond od 42.500 eura, a u ždrijebu su preostala još dvojica hrvatskih tenisača, Antonio Veić koji je postavljen za sedmog nositelja, i Nikola Mektić.

ATP Challenger Ljubljana, 1. kolo:

Navarro - Mesaroš 4-6, 6-4, 6-2

Dancevic (8) - Androić 6-0, 6-4

Bedene - Marcan 6-1, 6-2

Vezane vijesti

PBZ Zagreb Indoors: Marcan aut, Berrer na Ljubičića

PBZ Zagreb Indoors: Marcan aut, Berrer na Ljubičića

Nakon Kristijana Mesaroša ispao je i drugi od tri hrvatska igrača, Dino Marcan, koji je ušao u glavni ždrijeb teniskog PBZ Zagreb Indoorsa uz pomoć… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika