21.09.2011. / 10:30

Autor: Totalsport

Carling Cup: Ispao Tottenham, pobjede Manchester Uniteda i Arsenala

Manchester United lako je s 3-0 uz dva gola Michaela Owena i jednim Ryana Giggsa slavio na gostovanju kod drugoligaša Leedsa, dok je u susretu premierligaša Bolton bez Ivana Klasnića u kadru slavio na gostovanju kod Aston Ville s 2-0

Igrači Manchester UnitedaIgrači Manchester UnitedaNogometaši Tottenhama završili su svoje natjecanje u Carling Cupu već u 3. kolu. Bolji od "spursa" bio je Stoke City koji je nakon maratona slavio poslije boljeg izvođenja penala sa 7-6.

Nakon što se u regularnih 90 minuta kao i 30 minuta produžetaka mreže na Britanniji nisu tresle, pristupilo se lutriji jedanaesteraca u kojoj je uspješniji bio domaćin. Kod Tottenhama je uspješno penal za poravnanje na 3-3 izveo Vedran Ćorluka, jedini hrvatski reprezentativac koji je zaigrao za "spurse" večeras. Luka Modrić i Niko Kranjčar nisu bili niti na klupi. U osmoj seriji udarac Massima Luonga zaostavio je vratar Stokea Thomas Sorensen i odveo svoju momčad dalje.

Arsenal je na Emiratesu loše otvorio susret protiv četvrtoligaša Shrewsbury Towna, ali je uspio preokrenuti utakmicu i na kraju slavio s 3-1. James Collins doveo je goste u vodstvo u 16. minuti, ali su golovima Kierana Gibbsa, Alexa Oxladea-Chamberlaina i Yossija Benayouna prošlogodišnji finalisti stigli do trijumfa.

Manchester United lako je s 3-0 uz dva gola Michaela Owena i jednim Ryana Giggsa slavio na gostovanju kod drugoligaša Leedsa, dok je u susretu premierligaša Bolton bez Ivana Klasnića u kadru slavio na gostovanju kod Aston Ville s 2-0.

Carling Cup, 3. kolo, važnije utakmice:

Arsenal - Shrewsbury 3-1 (Gibbs 33, Oxlade-Chamberlain 58, Benayoun 78 / Collins 16)

Aston Villa - Bolton 0-2 (Eagles 54, Kakuta 77)

Leeds - Manchester United 0-3 (Owen 15, 32, Giggs 45+1)

Nottingham Forrest - Newcastle 3-4, produžeci

Stoke City - Tottenham 7-6, penali

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika