21.09.2011. / 10:39

Autor: Totalsport

Rudy Fernandez u Realu, Mehmet Okur u Türk Telekomu

Također me veseli i što će Deron Williams, moj bivši suigrač u Jazzu, također igrati u Turskoj - rekao je Okur

Rudy Fernandez Rudy Fernandez Španjolski košarkaški reprezentativac Rudy Fernandez (26), inače član NBA prvaka Dallas Mavericksa, igrat će za vrijeme "lockouta" u najjačoj ligi svijeta u redovima Real Madrida.

To je vijest koja je sredinom kolovoza objavljena u španjolskim medijima, a koja je sada dobila i svoju službenu potvrdu.

Rudy je s Realom dogovorio ugovor po formuli 1+3, što znači da će ostati u Madridu do prekida štrajka u NBA ligi, kada će otići u SAD i priključiti se aktualnim prvacima.

Marca navodi da će Fernandezova godišnja plaća u Realu iznositi 2.7 milijuna eura.

Turski 32-godišnji košarkaš Mehmet Okur, centar NBA momčadi Utah Jazz, potpisao je ugovor s turskim prvoligašem Türk Telekomom, koji je isto na snazi samo za vrijeme trajanja lockouta u NBA ligi.

- Ovaj ugovor je važeći sve do završetka lockouta u NBA ligi. Naravno, mi se nadamo da će Mekmet Okur odigrati za nas cijelu sezonu - izjavio je Gökhan Bozkurt, izvršni direktor kluba iz Ankare.

Okuru će Türk Telekom biti četvrti turski klub u karijeri. Igrao je za Oyak Renault, Tofaş i Efes Pilsen prije odlaska u NBA ligu, odnosno u Detroit Pistonse 2002. godine. Od 2004. godine je član Utah Jazza.

- Mogu obećati da ću dati sve od sebe sve dok sam član Türk Telekoma. Jako mi je nedostajala košarka i već sam gladan igre. Raduje me što sam stigao u ovaj klub. Također me veseli i što će Deron Williams, moj bivši suigrač u Jazzu, također igrati u Turskoj - rekao je Okur.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika