21.09.2011. / 10:45

Autor: Totalsport

Virtus Bryantu nudi 600.000 dolara po utakmici

Ovakva ponuda mogla bi natjerati košarkaša Los Angeles Lakersa da ozbiljno razmisli o prekomorskom angažmanu i odbaci ponude iz Kine i Turske, te zaigra u talijanskom prvenstvu

Kobe Bryant Kobe Bryant Ponajbolji košarkaš današnjice Kobe Bryant (33) dobio je nevjerojatno primamljivu ponudu talijanskog Virtusa iz Bologne da za vrijeme "lockouta" u NBA ligi brani njegove boje.

Naime, prema informaciji koju je objavio portal bolognabasket.it, a koju prenosi španjolska Marca, predsjednik Virtusa Claudio Sabatini ponudio je peterostrukom NBA prvaku 600.000 dolara netto za svaku odigranu utakmicu u dresu Virtusa. Naravno, Bryant bi imao pravo povratka u NBA ligu prekine li se štrajk.

Ovakva ponuda mogla bi natjerati košarkaša Los Angeles Lakersa da ozbiljno razmisli o prekomorskom angažmanu i odbaci ponude iz Kine i Turske, te zaigra u talijanskom prvenstvu.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika