21.09.2011. / 11:40

Autor: Nacional.hr

Cheryl Cole zaljubljena u Cameron Diaz

"U ovom sam filmu glumila samu sebe, bilo je odlično, vidjet ćemo što će se sljedeće dogoditi", izjavila je pjevačica

Cheryl Cole Cheryl Cole Pop zvijezda i R&B pjevačica Cheryl Cole glumi zajedno s Cameron Diaz u filmu 'What To Expect When You're Expecting' .

Iako je imala samo manju ulogu u filmu i glumila samu sebe, zbližila se sa slavnom glumicom. "Cameron Diaz je nevjerojatna, iskreno, jako je simpatiziram, ma zaljubljena sam u tu ženu", rekla je Cheryl Cole.

"Nikada prije nisam imala samopouzdanja u sebe kad je gluma u pitanju. Nakon ovog iskustva, spremna sam i na nešto više u tom pogledu. U ovom sam filmu glumila samu sebe, bilo je odlično, vidjet ćemo što će se sljedeće dogoditi", izjavila je pjevačica čija karijera je sve više u usponu.

Nedavno je dizajnirala kolekciju cipela za jednu modnu marku te se misli i više angažirati u modnom biznisu. Cheryl Cole bila je udana za engleskog nogometaša Ashleyja Colea od 2006. do 2010. godine, kad su se razveli.

Vezane vijesti

Cheryl Cole ima 2.000 pari cipela

Cheryl Cole ima 2.000 pari cipela

Britanska pjevačica Cheryl Cole izjavila je da ima 2.000 pari cipela, koje se nalaze posvuda u njezinom stanu, čak možda i u hladnjaku, objavio je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika