22.09.2011. / 10:41

Autor: Totalsport

ATP Metz: Ljubičić rutinski u četvrtfinale

Ljubičić, pobjednik Metza iz 2005., nije imao prevelikih problema protiv 29-godišnjeg francuskog tenisača Renavanda u prvom meču nakon poraza na US Openu od Davida Nalbandiana u četiri seta

Ivan Ljubičić Ivan Ljubičić Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u četvrtfinale dvoranskog ATP turnira iz serije 250 koji se ovog tjedna igra u Metzu pobjedom protiv domaćeg predstavnika Nicolasa Renavanda sa 7-5, 7-5.

Ljubičić, pobjednik Metza iz 2005., nije imao prevelikih problema protiv 29-godišnjeg francuskog tenisača Renavanda u prvom meču nakon poraza na US Openu od Davida Nalbandiana u četiri seta. Po jedan break u svakom setu pri rezultatu 6-5 bio je dovoljan da hrvatski tenisač upiše 420. pobjedu karijere. Renavand nije ni primirisao break-lopti s obzirom da mu je Ljubičić prepustio tek devet poena na svom servisu odnosno manje od poena po gemu u prosjeku. Ljubičić je u meču koji je trajao malo manje od 80 minuta zabio 13 as servisa uz stopostotnu realizaciju oduzetih servisa (2/2).

Idućeg protivnika hrvatski tenisač saznat će sutra (četvrtak) nakon dvoboja Nijemca Philippa Kohlschreibera i Nizozemca Igora Sijslinga.

ATP Metz, 2. kolo:

Ljubičić - Renevand 7-5, 7-5

Vezane vijesti

Ljubičić: Ivanišević me napio, a Pranjić mi omogućio finale Lige prvaka uživo

Ljubičić: Ivanišević me napio, a Pranjić mi omogućio finale Lige prvaka uživo

U razgovoru za službenu stranicu Roland Garrosa, umirovljeni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić odgovarao je na pitanja o manje poznatim detaljima iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika