22.09.2011. / 11:02

Autor: Totalsport

Guardiola: Remi protiv Valencije pošten je rezultat

Osigurali smo dobar rezultat protiv prvenstvenih lidera, sjajne momčadi - zaključio je trener

Pepe GuardiolaPepe GuardiolaU derbiju 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva sinoć su na Mestalli Valencia i Barcelona podijelili bodove odigravši 2-2. Ishod je to koji je zadovoljio Barcelonina trenera Pepa Guardiolu.

- Moram čestitati Valenciji na odigranoj utakmici. Ovo je bio divan nogometni spektakl - rekao je Guardiola o susretu u kojem je Valencia imala vodstvo u dva navrata, da bi konačan rezultat u 77. minuti postavio Cesc Fabregas.

- Naša snaga donijela nam je remi i mislim da je to pošten rezultat. Moram čestitati Valencijinim navijačima i učiti iz onoga što u ovom susretu nismo radili dobro. Sada moramo proanalizirati utakmicu. Bila je to dobra utakmica u kojoj su nam oni stvorili puno problema u prvom dijelu. Mislim da smo sada naučili lekciju i čekamo ih na Camp Nou. Osigurali smo dobar rezultat protiv prvenstvenih lidera, sjajne momčadi - zaključio je trener trenutno četvrtoplasirane momčadi Primere koja za vodećom Valencijom zaostaje dva boda.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika