22.09.2011. / 15:03

Autor: Nacional.hr

Maloumna cvrkutanja šovena

Pacijent u napadu Ludeža

Podrug se obračunao i sa poznatim splitskim novinarima te osnivačima pokojnog Ferala, Borisom Dežulovićem i Predragom Lucićem (duo 'Ludež')

Luka Podrug; Photo: Ivo Čagalj/PIXSELLLuka Podrug; Photo: Ivo Čagalj/PIXSELLČlan nacionalističkog HČSP-a, Luka Podrug, otvorio je na današnjoj sjednici splitskog Gradskog vijeća temu o, kako je halucinirao, povratku dragovoljaca ravnogorskog četničkog pokreta u stanove na početku ulice Domovinskog rata.

Radi se, naime, o bivšim vojnim licima koji su bili nositelji stanarskog prava, a ostali su bez stanova.

"To su ljudi koji su uzeli pušku i pucali na Hrvate. Ima li Grad što s tim?", zapitao je gradski vijećnik. Kerumov zamjenik Jura Šundov izjavio je kako mu slučaj nije poznat.

Podrug se morao dotaknuti i policijskog iživljavanja na 'nedužnoj hrvatskoj mladeži' koja je samo 'izrazila svoje mišljenje' oko paradiranja homoseksualaca na Gay Prideu. Tražio je odgovor zašto je policija tako postupila i uhitila one koji drukčije misle. I na taj upit nije mogao dobiti odgovor od Šundova, koji ga je izvjestio kako iz policije šute o slučaju.

Podrug se obračunao i sa poznatim splitskim novinarima te osnivačima pokojnog Ferala, Borisom Dežulovićem i Predragom Lucićem (duo 'Ludež'). U naletu histerije, poručio je kako je 'jedan sa psihijatrije a drugi narkoman'. Sekundirao mu je i arhitekt Zoran Jeramaz, Kerumov čovik, koji je poručio kako spomenutu dvojicu novinara, isto kao i riječki Let 3, treba spremiti na Psihijatriju. SDP-ovac Gojko Čepo zatražio je od Podruga da se ispriča zbog izrečenog, što ovomu, dakako, nije palo na pamet. Umjesto toga, poručio je Čepi: "Ajde ti mali skojevac, šta se buniš"

"Let 3 su oni šta se skidaju goli, oni su za psihijatriju. Je li da nam takvi predstavljaju Split? To nisu nikakvi umjetnici. Oni se mogu samo liječiti kao i Dežulović i Lucić", rekao je Podrug.

Povod istresanju obilne količine pjene iz usne šupljine uvaženih vijećnika bila je i rasprava o eventualnom novom mandatu Mucala na mjesto v.d. intendanta HNK. Koji ga je na koncu i dobio. (H.Š.)

Vezane vijesti

Hrvatska se civilizirala

Hrvatska se civilizirala

"Hrvatska se civilizira", naslov je komentara u online izdanju berlinskog Tageszeitunga (taz), u kojemu se navodi da je subotnjim mirnim Split… Više

Komentari

registracija
21/9/11

nikip, 22.09.11. 16:19

i Podrug je stari skojevac samo podzemni.....dosao iz daljine ni sam nezna odakle


registracija
16/6/10

nosonja, 22.09.11. 16:44

A....jebat mu mater...baš ima zgodnu facu ,kao rođenu za šaku.Taj "čovjek" je čisti ekstrakt stajskog gnojiva.


registracija
21/2/11

skyway, 24.09.11. 18:39

Strasno je to sto je toboznja demokracija donijela Hrvatskoj. Jedan patoloski bolesnik Luka Podrug je clan toga nekog vijeca, sto je za mene nepojmljivo.
Eto zasto nasa zemlja tone li tone i vise je ni dragi Bog nece spasiti.Ej, Luka Podrug vijecnik!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika