22.09.2011. / 14:09

Autor: Nacional.hr

Svjetski lideri ljudskih resursa dolaze u Zagreb

Neki od vodećih stručnjaka iz cijeloga svijeta doći će u Zagreb kako bi govorili o globalnim trendovima, no cilj svega nije samo čuti koji su globalni trendovi nego ih i primijeniti

Voditelji ljudskih resursa podijeliti će svoja iskustvaVoditelji ljudskih resursa podijeliti će svoja iskustvaNeki od vodećih stručnjaka za ljudske resurse u svijetu okupiti će se u Zagrebu 3. listopada na konferenciji The Croatian HR Experience, kojoj je cilj na interaktivan i inovativan način predstaviti globalne trendove u HR industriji. Konferencija će se održati u Hotelu Antunović, a organizira je The P World u suradnji s portalom Posao.hr i HR Centrom.

The Croatian HR Experience prva je konferencija o ljudskim resursima na ovom području koja se temelji na doživljaju, iskustvu i interaktivnosti te koja okuplja toliki broj svjetskih stručnjaka. Deset HR lidera podijelit će svoja iskustva i sudionicima omogućiti detaljan uvid u aktualne trendove i problematiku koja zaokuplja ljudske resurse. Među predavačima se nalaze Julius James iz UBS-a; Neil Wilks iz Nokije; Miguel Premoli iz PepsiCo Europe i Sari-Ek Petroff iz Sanofi-Aventisa.

"Cijeli događaj temelji se na interakciji. Neki od vodećih stručnjaka iz cijeloga svijeta doći će u Zagreb kako bi govorili o globalnim trendovima, no cilj svega nije samo čuti koji su globalni trendovi nego ih i primijeniti. Uvijek potičemo naše predavače da osposobe sudionike praktičnim 'alatima' koje će kasnije moći koristiti u svom poslu", kaže Sanja Popovska, direktorica događaja The Croatian HR Experience.

Uspješno upravljanje organizacijske kulture, motiviranje osoblja u razdoblju krize i otkaza, novi upravljački trendovi, samo su neke od tema o kojima će se razgovarati na skupu. Predavači će sudionicima pokušati, uz teorijski dio, dati što više praktičnih savjeta koje će moći primijeniti u svakodnevnom poslu. Zadnji rok prijave je 48 sati prije početka konferencije.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika