22.09.2011. / 15:35

Autor: Totalsport

Ranieri novi trener Intera

Vjerujem da oni mogu puno dati i moramo to pokazati - rekao je 59-godišnji stručnjak koji je bio bez angažmana od veljače kada je napustio kormilo Rome

Claudio Ranieri (u sredini)Claudio Ranieri (u sredini)Talijanski nogometni doprvak Inter angažirao je 59-godišnjeg Claudija Ranierija kao nasljednika Gian Piera Gasperinija na trenerskoj klupi.

Vijest su službeno potvrdili iz redova "nerazzurra", a Ranieri je potpisao dvogodišnji ugovor do lipnja 2013. godine.

- Inter je imao loš start u sezonu i moram razgovarati s igračima da shvatim zašto je to tako. Moram vratiti entuzijazam i probuditi momčad. Vjerujem da oni mogu puno dati i moramo to pokazati - rekao je 59-godišnji stručnjak koji je bio bez angažmana od veljače kada je napustio kormilo Rome.

Zadatak bivšeg trenera Valencije, Atletico Madrida, Parme, Chelseaja i Juventusa bit će vratiti Inter na pobjednički kolosijek budući "nerazzurri" u novoj sezoni nemaju niti jednu pobjedu u pet odigranih službenih susreta u svim natjecanjima, a pritom su samo jednom uspjeli izbjeći poraz.

Premijernu utakmicu na klupi Intera Ranieri će imati već ove subote na gostovanju kod Bologne u sklopu 5. kola Serie A.

Vezane vijesti

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Tijekom završene sezone u talijanskoj Seriji A, vlasnik Intera Massimo Moratti, je izgubio strpljenje s Claudiom Ranierijem, te ga je otpustio s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika