23.09.2011. / 09:25

Autor: Hina , Nacional.hr

Ahmadinedžad u UN-u: Pobjegao i Josipović

Ahmadinedžad je optužio SAD da je "sumnjive" napade 11. rujna 2001. na New York i Washington iskoristio kao povod za pokretanje rata u Iraku i Afganistanu. SAD i njegovi saveznici "gledaju na cionizam kao na ideologiju i svet pojam", dodao je iranski predsjednik.

ArhivaArhivaIzaslanstva zapadnih zemalja, uključujući i hrvatsko, napustila su u četvrtak zasjedanje Opće skupštine UN-a tijekom govora iranskog predsjednika Mahmuda Ahmadinedžada u kojem je on oštro napao Zapad i izrazio sumnju u terorističke napade 11. rujna.

Prema izvoru iz hrvatskog izaslanstva, i hrvatski predsjednik Ivo Josipović je sa suradnicima napustio zasjedanje nakon što je Ahmadinedžad rekao da su "arogantne sile" sankcijama i vojnom silom zaprijetile svima koji su doveli u pitanje holokaust i terorističke napade na SAD 11. rujna 2001. Američko izaslanstvo prvo je napustilo zasjedanje, a ubrzo nakon njega i druga zapadna izaslanstva su napustila dvoranu.

Ahmadinedžad je optužio SAD da je "sumnjive" napade 11. rujna 2001. na New York i Washington iskoristio kao povod za pokretanje rata u Iraku i Afganistanu. SAD i njegovi saveznici "gledaju na cionizam kao na ideologiju i svet pojam", dodao je iranski predsjednik.

"Koristeći se svojom medijskom imperijalističkom mrežom koja je pod utjecajem kolonijalizma, oni sankcijama i vojnom silom prijete svima koji propituju holokaust i događaje 11. rujna", rekao je Ahmadinedžad.

Glasnogovornik američke misije pri UN-u Mark Kornblau osudio je izjave iranskog predsjednika. "Gospodin Ahmadinedžad imao je priliku govoriti o težnjama svoga naroda za slobodom i dostojanstvom, no umjesto toga opet je iznio odvratne antisemitske izjave i teorije zavjere", rekao je Kornblau.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

registracija
10/1/10

avvf2002, 23.09.11. 09:58

Boze, razumem kako USA beze od istine (11 sept.) odnosno montirane teroristicke kataklizme, razumem zasto napadaju Iran, koji im jedini jasno i u lice govori istinu (zbog toga ce i da ga napadnu!), razumem zapadne strape koji beze iz sale kad tata kaze, ali CRO? E, to tek ne razumem. Doduse, moze da prodje kao ona muva ispod konjskog repa. Bruka za CRO od iskazivanja tolikog poltronstva. Nista vam to ne vredi, jer ko sebe ne ceni, ni tata ga nece!


registracija
25/12/09

dragan73, 23.09.11. 10:45

bravo za ahmdidzedana....covek je100% u pravu lazni terorizam za novi kolonlizam.....sve je to masonsko maslo,odnosno judejsko....preporucujem knjigu...dok ste vi spavali....mnoge stvari ce tad biti jasnije....


registracija
17/12/10

zmaj, 23.09.11. 10:56

Nisam ni mislio da se Josipović neće dignut, najobičniji smo analni otvor od zemlje, govno vodenasto, ono što prsne po školjci, eto, tak'a smo zemlja!!! Sluge pokorne, vazali anglo-američki!!!


registracija
3/6/11

skaraica, 23.09.11. 11:00

Istina je zajebana.


registracija
17/12/10

zmaj, 23.09.11. 11:06

Dignuo se naš Ivo zajedno sam američkim, engleskim i francuskim plemenima, ali su Njemci ostali sjedati, a? Znakovito nešto!


registracija
3/6/11

skaraica, 23.09.11. 11:50

Ivek je majstor za prezervativ politiku.


registracija
2/6/11

stereo, 23.09.11. 12:10

Ahmadine pa nesmiš se tak ponašat bolan, pa nisi u Rvatskoj


registracija
16/6/10

nosonja, 23.09.11. 13:04

Nije da nema u svemu tome "nešto" ,ali svi vi koji držite do demokracije niste u pravu.Kakve veze sa slobodom ima čovjek koji ne da da se održe slobodni izbori,diskriminacija žena itd. itd.. Za gospodu iz Srbije na ovom forumu mi je jasno zašto mrze zapad i NATO ,ali ćemu toliko licemjerje i pretvarati se da vole muslimane i Ahmadinedžada i dijeliti lekcije Josipoviću!!!
U stvari ja ne znam koga vi poštujete osim sebe i majčice Rusije.Vi Srbi ćim nešto nije po vašem odmah se priključujute u federaciju sa Rusijom...i idete pod njihove skute.
Samo me nemojte etiketirati kao srbomrzca jer to NISAM.
Glede Njemačke.........samo neka oni sjede i dalje.......mi smo jednom sjedili sa njima i zato nas jebu već 70 godina.
Ivo,za tebe sam glasao i s tobom se i ponosim.!!!!


registracija
17/12/10

zmaj, 23.09.11. 13:34

Alo Nosonja, prika, boli mene ona stvar za Ahmadinedžada, vjeruj mi, ali me smeta što smo nule pokorne, nemamo stav, proljev smo pravi, priklanjamo se jebenim najtežim mogućim ekstremistima na svijetu, a to su: militaristička korporacija NATO i korporativno-bankarska federacija €U, a on je ispao ćunka pa im je lijepo sve sasuo u facu u skuštini UN-a, od 1. svj. rata pa na dalje, što uostalom misli 80% ljudi na svijetu... POZDRAV


registracija
16/6/10

nosonja, 23.09.11. 13:56

Zmaju,mi ne možemo sami jer bi nas mnogi rado vidjeli u svojim kandžama,znamo tko su ti.....jebi ga, nama Hrvatima je tako pao grah,da smo pravi proljev u potpunosti se slažem....jedino nam ostaje da odemo u nesvrstane....ha,ha,
Sve u svemu u pravu si,ali gdje je tu održivi izlaz iz ovoga ropstva???


registracija
17/12/10

zmaj, 23.09.11. 14:12

Vrlo, vrlo, vrlo jednostavno rješenje za kompletnu ekonomsko-političku situaciju... znači-
1.) NACIONALIZIRATI VRHOVNE KRIMINALNE INSTITUCIJE U ZEMLJI, ZAGREBAČKU I PRIVREDNU BANKU I TAKO IZBITI GLAVNI TEMELJ MEĐUNARODNOJ STOLJETNOJ BANKARSKOJ MAFIJI, JEBENIM ROTCHILDIMA I EKIPI(ovo nije zavjera nikakva, ovo je ključ svega, oni stoje iza MMF-a, Svjetske banke, svega, Soroš je njihov igrač, Sarkozy nakaza, sve je njihovo... Samo što naši stručnjaci ekonomisti ovo ne smiju reći pa barataju pojmovima tipa inflacija, hiperinflacija, ovakva kamatna stopa, onakva, unutarnji, vanjski dug...tra-la-la..bla-bla-bla).
2.) NE U €U, ali kad bi ovo prvo napravio, ovo drugo bi se po inerciji odradilo. Ostala bi nam naša država, koja je samo plijen zapadu, ne samo zbog geostrateške pozicije, nego zato jer na nas gledaju kao na robnu kuću, i vratili bi monetarnu vlast u ruke. Vrlo jednostavno!!!

Žurim, živio!!!


registracija
27/12/06

Skipp, 23.09.11. 14:30

Zmaj si požurio po lijek? Dobro da jesi jer ovakve nebuloze može mljeti samo netko tko...no dobro shvatio si poantu


registracija
24/11/09

friz, 23.09.11. 14:35

svi ste več sve dobro napisali,pa nemam potrebe ništa dodati.Međutim mene jako zanima do kada će Kina šutjeti i ne miješati se???Mislim da još neče dugo!Kina koja spada u tri najmočnije zemlje svijeta,najmnogoljudnija ikad do sada organiziran država od kada znamo za ljudsku povijest,neće sigurno dozvolita da se Amerika i dalje kočoperi po svijetu,uzima resurse pod sviju kontrolu(sada Libija) i radi šta hoče.Ispada da Amerika stalno provocira i Kinu i Rusiju.Naravno Amerika je samo instrument u rukama svjetskih iluminata i lihvarske klupe.Čak možemo i večinu Židova zaboraviti,jer su jednako kao i svi mi, uglavnom"toplo meso" i hrana za topove.Vračam se na Kinu.Zabrinjava me što Kina šuti.Mislim da će se mnogo toga preokrenuti,kada se Kina pokrene.Ne dao Bog da se ostvari ono što je već davno prorokovano.Možda je to za nekoga glupost,ali kada je prorokovano da će žuta rasa zavladati svijetom,Kina je bila država koju nitko nije uzimao za ozbiljno.


registracija
10/1/10

avvf2002, 24.09.11. 09:38

"...Revizionisti su otkrili i da su Rotšildi već vekovima glavni bankari katoličke crkve, te su najzaslužniji za ogromno bogatstvo koje je ova crkva akumulirala dobrim investicijama i berzanskim špekulacijama. Ogromne količine zlata upravo iz Amerike prebacivane su veštim radnjama ovog bankarskog kartela u trezore u Švajcarskoj.

Morganova finansijska firma smeštena u Londonu uspela je da se spasi finansijskog kraha 1857. zahvaljujući baš pomoći Bank of England i dinastije Rotšild koja je imala uticaj na tu banku. Od tada je Morgan postao Rotšildov finansijski agent za SAD. Tu se u početku sukobio sa interesima dinastije Rokfeler i ideja da zajednički formiraju FED bila je prilika da sarađuju i da objedine ogroman kapital sa obe strane Atlantika kojim su već raspolagali i naravno stave ga na uslugu katoličkoj crkvi.

Da napomenemo i da je čitava katolička crkva sa svojim ukupnim kapitalom danas jedna od najmoćnijih berzanskih igrača u svetu. Na primer, samo bostonska nadbiskupija samo u obveznicama, ima 635,891,004 US dolara. Ukupno bogatstvo čitave katoličke crkve u javnosti je nepoznato.

J.P.Morgan je bio vlasnik i kompanije "White Star Line" koja je 1909. u Belfastu, u Irskoj, počela gradnju "Titanika" (sa tehničkim osobinama koje je imao "Titan" iz knjige). U svom tekstu "Kako je potopljen Titanik" publicista i novinar, Dag Jurči, tvrdi da su Morganu ovo naložili upravo iz katoličke crkve. Zapravo glavni idejni pokrovitelji čitave ove zavereničke operacije i u formiranju FED-a i u potapanju "Titanika" bili su katolički sveštenici iz reda Jezuita (Isusovaca). Jurči iznosi i tvrdnje da su oni i direktni izvršioci ovog monstruoznog zločina.

Društvo jezuita osnovano je 1534. pod vođstvom Injasija Lojole kako bi se u okviru rimokatoličke crkve borili pritiv reformatorstva. Veoma brzo su se razvijali u okviru katoličke crkve. Njima su se ispovedali članovi najmoćnijih evropskih dinastija. Papa Klement XIV je ovaj red ukinuo 1773., ali ga je Pije VII 1814. ponovo uspostavio. Oni su branili papu i katolicizam u čitavom svetu. Čine to i danas sa ciljem da ponovo uspostave apsolutnu moć katoličke crkve na čijem čelu bi bio papa kao globalni poglavar. Cilj im je katolička Amerika. Oni funkcionišu kao vojska na čelu reda je sveštenik sa činom Generala. Veruje se da stotinama godina ova organizacija vrši razne atentate za interese crkve, te je mnogi upoređuju sa CIA ili Mosadom u svetu religije. U svojoj knjizi "Atentatori Vatikana"(Vatican Assasins), Eric Džon Felps tvrdi da je upravo njihova organizacija "Crni Papa" naložila i uz pomoć CIA i Mossada sprovela teroristički napad na Njujork 11.septembra 2001. Ove zgrade su bile simbol moći dinastije Rokfeler.

Nakon smrti Astora, Gugenhajma i Štrausa međunarodni bankari su imali čistiji put do svog cilja."
Navedeni citat omogucava istrazivanje oko stvarnog razloga potapanja Titanika (na njemu su bila tri neposlusna bankara, ostalo je kolateralna steta).

Zamrseni su putevi kapitala i uticaja, a o dominaciji da ne govorimo.

A gde smo tu mi?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika