23.09.2011. / 12:41

Autor: Nacional.hr

Pahor digao ruke

Upozorio je i kako će odbacivanje reformi koje je njegova vlada prihvatila i pad Vlade utjecati na slovenski položaj na međunarodnom financijskom tržištu

Borut PahorBorut PahorSlovenski premijer Borut Pahor u potpunosti je odustao od svoje vlade. Iako na to ima pravo po Ustavu, odrekao se ponovnog glasanja o nepovjerenju Vladi.

U pismu koje je poslao predsjedniku slovenskog parlamenta Ljubi Germiču napisao je kako ne želi da se ponovno glasa o njegovoj vladi već da se što prije raspišu izbori i uspostavi vlada koja će imati pune ovlasti.

Upozorio je i kako će odbacivanje reformi koje je njegova vlada prihvatila i pad Vlade utjecati na slovenski položaj na međunarodnom financijskom tržištu.

Inače, Pahor će se tijekom dana sastati sa slovenskim predsjednikom Danilom Türkom s kojim će razgovarati o aktualnoj situaciji u Sloveniji i kako riješiti probleme s kojima se država suočava.

Vezane vijesti

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Slovenski Socijalni demokrati (SD) na izbornom su kongresu u Kočevju u subotu za svog novog predsjednika izabrali Igora Lukšiča koji je u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika